tiistai 26. helmikuuta 2008

Päkä päkä pöksyt

Kuopuksen kasvaessa kovaa vauhtia iski akuutti villahousupula, ja minun kroonisen aikapulan vuoksi miehen äiti ystävällisesti neuloi poikaselle pöksyt.


Pirtin Kehräämön värjättyä ruskeaa hahtuvaa. Kaunis sävy tuokin, ei kuitenkaan voita luonnonruskeaa, etenkään pehmeydessä.
Pepun päälle huovutin lampaan, eiköhän se se ole kun esikoinenkin osasi sen nimetä. "ammas, mää-ää-ää" [narisevalla äänellä]
Tämä lammas taitaa syödä ruohon sijasta piparkakkuja, sellainen kun etupuolelle ilmestyi.


Hieman on reilut vielä, mutta hyvän vyötärön ansiosta poika ei noihin kuitenkaan huku, ja onpahan kasvun varaa. Tykkään kovasti tuosta mallista, istuva mutta vaipalle on silti tarpeeksi tilaa.

8 kommenttia:

 1. Onpa söpöt villahousut!
  Miun pitäisi opetella tuota neulahuovutusta, varsinkin pitkälahkeiset villahousut olisi kiva koristella jotenkin.

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköset pöksyt, olen kade! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanimmat villapöksyt mitä olen koskaan nähnyt!

  VastaaPoista
 4. Ihanat,mutta eihän tuon etupuolen huovutuksen tarvi piparkakku olla,sehän voipi olla vaikka pilvi ;) no se ainakin miulle tuli ekana mieleen,mutta ihanat on kaunista käsialaa :)

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan ihanat pöksyt! Minusta tuo ruskea on tosi mukavan väristä.. Voi kun ois itelläkin pikkuihminen joka villiksia tarttis =)

  VastaaPoista
 6. Mahtavat pöksyt. Tosi ihanat ja tuo ruskea on tosi kaunis väri.

  VastaaPoista
 7. Hienot ja tosiaan istuvan näköiset pöksyt. Millä ohjeella nuo on neulottu? (oletan että vastaus tähän on: "omalla", vaan kysynpähän silti)

  VastaaPoista
 8. :)

  isosisko: Oikea olettamus :D Oma siis, ei taida enää mihinkään ohjeeseen pohjautuakaan kun on niin moneen kertaan muokattu.

  VastaaPoista