sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Vihreä kärpässieni

Meillä täällä pohjoisessa kasvaa vihreitä kärpässieniä.
Kaavana edelleen se sama, alkuperäinen Elsebeth Gyntherin kirjasta, joka muokkautunut joka takin myötä enemmän miellyttäväksi. Tällä kertaa hiipan sijasta tavallinen huppu.
Kankaina tummanruskeaa vakosamettia, ei ihan oikeaa vaan joustolla höystettyä. Vuorina limepallo trikoo.
Visio tästä takista kummitteli pitkään mielessä. Mutta niin kuin aina, lopputulos on eri kuin se suunnitelma. Alkuperäisessä suunnitelmassa takin kuosi olisi ollut ihan oikeaa vakosamettia, ei tuota pikkuvakoista. Mutta sitäpä ei mistään löytynyt. Vuori olisi ollut punapalloista, niin kuin oikeat kärpässienet. Eipä löytynyt sitäkään tästä kaupungista. Mutta kiva tuli noinkin.12 kommenttia:

 1. I H A N A!!!
  Meidän 4-vuotiaskin katseli kuvaa ja sitten alkoi inttäminen, äiti tee mullekin tuollainen jooko jooko jooko... Selitys rajallisista ompelutaidoista ei tyydyttänyt neitiä :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä aivan ihana.lääh,kuolaa!!!

  VastaaPoista
 3. Onpa mainio pieni kärpässienimies. :)

  VastaaPoista
 4. Tää on varmasti upein takki mitä olen ikinä nähnyt missään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille, kommentit ilahduttaa aina :)

  Kate: Niin, taitaa olla lapsuuden järkyttävimpiä hetkiä kun tajuaa ettei äiti kykenekään kaikkeen ;) Meidän taapero pyysi yksi ilta kirjaimellisesti kuuta taivaalta, kun komeaa täyskuuta ihailtiin. Selitä nyt siinä ettei ihan onnistu.

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana takki!

  VastaaPoista
 7. Söpöinen takki. Sieni on ihan paras. Itse rakastan sellaista todella leveävakoista kasarityylistä, hyvin pehmeää mutta tukevaa v-samettia. No eipä löydy Suomen maasta, Tallinnaan saakka piti mennä ostamaan. Siellä on Pärnu Maanteellä iso kangaskauppa, josta moista luksustuotetta löytyy.

  VastaaPoista
 8. PS: Punapallotrikoota saa osoitteesta www.kangastukku.com. Halpa ja tehokas puoti, josta olen tilaillut paljon.

  VastaaPoista
 9. Ja Myllymuksuissa on myös
  www.myllymuksut.com

  VastaaPoista