perjantai 11. huhtikuuta 2008

Pastelli pastilli

Ihan selvä karkki tuli tästä takista, pastelli pastilli.

Turkoosi ja vaaleanpunainen on ihana yhdistelmä, juuri sopiva pienelle tytölle kesäksi.
Kuosin ulkonäköön voi vaikuttaa kyllä paljon eri värisillä mausteilla, tältä tämä näytti valkoisen kanssa. Ruskean kanssa olisi tehnyt vielä mieli kokeilla, harmi että kangas loppui.

Vielä yksi takki työn alla, sitten on hyvä hetki pitää pieni tuotekehittely tauko, kokeilla jotain muuta. Ihan aluksi pysyn kuitenkin takkilinjalla, aion lopultakin ommella oman takkini kasaan.

(villatilaukset pyörii normaalisti, ompelut taas toukokuussa :) )

8 kommenttia:

 1. Hieno =)

  Mulla on ihan samat suunnitelmat, oma takki pitäis saada kasaan vielä jonain päivänä. Muuten jo takkiprojektit välillä tympii.. ;) Sinun kyllä kannattais jatkaa vielä jonain päivänä!

  VastaaPoista
 2. Suloinen takki. :) Ja totta, että noilla kanttinauhoilla ja vuorilla voi vaikuttaa niin paljon! Tänään olen monen monta kertaa mallaillut eri värejä yhteen, kai siinäkin ajan mittaan kehittyy. Kai sitten teiltä kokeneemmilta voi katsella mallia. ;)

  Mulla se ensimmäinen takki vasta odottaa tekijäänsä...

  VastaaPoista
 3. Olen jo vakikävijä täällä, sillä tarkistan ensimmäisenä blogisi joka aamu ennen töiden aloittamista. Sinulla on todella ihania tekeleitä ja nuo takit ovat mielettömän upeita ja persoonallisia joka ikinen! Kyllä noissa kelpaa lapsen kulkea.

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana! Tämän nähtyäni mut valtasi hillitsemätön himo päästä polkemaan ompelukonetta; oman kevät-/kesätakin kankaat on jo hankittuna. Voi kun kello ois jo neljä ja pääsis takin kimppuun! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis takki:)
  Oli pakko tulla kommentoimaan koska tyttäreni nimi on Kiana. Kiana on niin harvinainen nimi ainakin suomessa, että hetihän sen huomaa kun jossakin kuulee:)

  VastaaPoista
 6. So many nice jackets and pretty fabrics on this blog! Is it a secret where the fabrics come from?

  VastaaPoista
 7. Heippa vieraille!

  Miiruska: Takit ei minulla ainakaan vielä töki, on vain valtava palo kokeilla taas jotain muuta. Suunnitelmia riittää, saa nähdä kuinka moni toteutuu...! Takkien parissa kyllä jatkan taas toukokuussa.

  Mirva: Kaunis nimi tytöllä :) Jos meille olisi tyttö tullut olisi Kiana ollut vahva ehdokas nimeksi, sieltä kai se on minun nimimerkiksi jäänyt.

  m.kate: Thank you, and yes I did it.

  Bohemian girl: Some fabrics are from live stores here in Finland, some I have found from my chilhood home and flea market.

  Apua, pitäisi vähän englantia harjoitella, kaikki opit unohtuneet.

  VastaaPoista