keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Plääh

Kankaiden ja kaavojen muutaman kuukauden marinoimisen jälkeen ne päätyi lopultakin valmiiksi takiksi, ihan omaksi sellaiseksi.

Niin paljon kuin retro- ja muita kuoseja rakastankin, olen niin tylsä että minun takin pitää olla yksivärinen. Hillitty, hallittu ja yksinkertainen, ihan niin kuin minä (tässä kohtaa tuttujen suunnalla kuultavissa epämääräistä hörähtelyä).
Vuorissa sentään jotain jännää, ruskeakukkaisesta retrokuosista.
Kaavat suurennettu surutta lasten takkien kaavoista, ja eihän se ihan putkeen mennyt. Sovitusvaiheessa monta kertaa jappasin kaventaako vai ei, päädyin valitettavasti jättämään kasvun (!) varaa. Pitää syödä aika monta pullaa.
Kun ulos menee kuvaamaan hyvän valon vuoksi, kannattaa se ilman muuta tehdä hämärässä syvennyksessä. Nih, ettei naapurit vain näe kun säätää automaatin kanssa, pitävät vielä outona. Yrittää sitten epätoivoisesti jälkikäteen säätää valoa lisää, lopputulos yllä.
Pikkutaskut, juuri kännykälle, avaimille tai puolikkaalle kädelle sopivat.

Tästä jäi kyllä vähän plääh-olo. En tiedä mättääkö ei-nin-linjakas-malli, vai onko tämä vain tylsä. Ehkä olisi sittenkin pitänyt rohkaistua johonkin muuhun kuosiin. Jatan upea takki sai niin huokailemaan ihastuksesta, että lienee pakko suunnitella vielä toinen.

13 kommenttia:

 1. Hienohan tuo on eikä yhtään "plääh"! Tuo vuori on aivan vinkeä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis takki, ei yhtään plääh!

  VastaaPoista
 3. Juu, täällä ollaan kans sitä mieltä ettei ole yhtään plääh! Aivan ihana minun mielestäni.

  VastaaPoista
 4. Plääh vain itsellesi, niin. :D

  VastaaPoista
 5. Eikä ole plääh! Ja miten sä aina löydätkin noin ihania kankaita, voi lääh :D

  VastaaPoista
 6. Käännän huomion vielä hetkeksi adjektiiveihin hillitty ja hallittu :D En pelkästään hörähdellyt epämääräisesti vaan repesin nauruun :D Takki on muuten todella nätti!!

  VastaaPoista
 7. Niin, ihan kiva se on ja käyttöön pääsi, mutta tiedättehän kun jostain vain jää plääh-olo. Tässä on vielä tantta-efektikin kun takin vetää päälle. Plääh siis.

  AK: Hih, meinasin ensin kirjoittaakin että "tässä kohtaa tutut vetävät aamukahvinsa väärään kurkkuun" ;)

  VastaaPoista
 8. Hei! Minäkin harmittelin ihan samaa, kun kaikilla muilla se tuntui olevan. Löysin sen sitten antikka-nimisestä nettiantikvariaatista. Toivottavasti jostain divarista sinäkin onnistut sen bongaamaan, ja kirjastoissahan tuota näyttää olevan. Ompeluohjeista voi ottaa vaikka valokuvat ja tärkeimmät kaavat kopioida :) Tuo takki on muuten todella kiva, esim. puistoillessa tuon mallinen on varmasti mukava :)

  VastaaPoista
 9. Tää ei ooo yhtään plää vaan just sellainen minkä haluan!
  Ihana!

  OIH *IHASTELEE!!!*

  VastaaPoista
 10. Hieno takki!
  Olisiko mahdollista saada kaavoja? ;)

  VastaaPoista