lauantai 28. kesäkuuta 2008

Pitsiä ja sekundaa

Pari perustoppia trikoosta, ruskea kirpparilta löydettyä sekoite-sekundaa, musta tavallista puuvillatrikoota.


Ja tarpeeksi pitkänä mallina kiitos. En tiedä olenko erityisen pitkäselkäistä mallia, vai onko tosiaan 95% kaupan topeista ja t-paidoista oikeasti lyhyitä. Pituus loppuu yleensä raivostuttavasti juuri siihen mistä housut alkaa, hinautuu siitä ylöspäin ja paljastaa hehkeän elintasomakkaran. Tai auki jääneen vetoketjun.
Mustassa topissa rinnukseen ommeltu pieni liina, idea monesta blogista bongattu. Ei toiminut ihan niinkuin ajattelin, mutta piti se nyt kuitenkin laittaa kun kerran 20 senttiä siihen lähetyskirpparilla törsäsin.
Toppien hinnat hakkasi parhaimmatkin alennusmyynnit mennen, tullen ja palatessa, sekunda maksoi muistaakseni 2,60e, siitä on jo aiemmin valmistunut paita esikoiselle ja vaippa, ja kangasta on vieläkin jäljellä. Resorit ja musta trikoo hamstrattu lapsuuden kodista.

6 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama ongelma, eli topit (ja kaikki paidat) loppuu kesken. Vanha paleltuu jos napa vilkkuu, joten käytän siis hätäapuna esteettistä masutuubia =D

  Ihanaa kangasta tuo rikkoo!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo ruskea toppi :)

  VastaaPoista
 3. Sekundakangas-topista tuli tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Tuo ruskea toppi on aivan mahtava.. Tykkään todella paljon! <3

  Ja saman ongelman eli paitojen lyhyyden kansssa taistellaan täälläkin.. Onneksi kauppojen paita- ja toppimallit ovat edes pikkuriikkisen pidentyneet 2000-luvun alusta, jolloin olisi saanut ilman jotain alustoppiviritelmää kulkea aina vähintään puoli masua paljaana. :P

  VastaaPoista
 5. Ihania toppeja! Ja tuo paitojen lyhyys on tosiaan ongelma, ei voi kun huokaista helpotuksesta että nykymuoti vie pitkien paitojen suuntaan... Nyt kun legginsit ja pitkä toppi ovat muodissa. Raskaus teki temput meikäläisen makkaroille, eli niitä ei paljoa kirkonkylällä esitellä. :D

  VastaaPoista
 6. Miiruska: Masutuubit on kyllä hyvä keksintö, tiukkojen paitojen kanssa ne vain ei ole kovin nättejä, jokainen rytty kuultaa läpi.

  Miranda ja Kataliina, kiitos!

  Tiukunen: Onneksi tosiaan se hirvein napapaita aika on ohi! Moni paita kuitenkin ikävästi kitsahtaa ajan kuluessa, vaikka ohjeiden mukaan pesisi. Eli ne juuri sopivat muuttuu juuri liian lyhyiksi.

  Sokkopöllö: Raskauksista on tosiaan mukava muisto vyötärölle jäänyt...!

  VastaaPoista