keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Sairastupa

Pakettitolkulla nessuja, litrakaupalla räkää, tuhansia milligrammoja parasetamolia, keuhkoja ja korvia repivää yskää, papan tekemää viinimarjamehua. Nämä on vallanneet Villa Kianan viimeisen kahden viikon ajan ja syrjäyttäneet armotta koneet ja puikot.

Kymmeniä lautaselle jääneitä ruokia, umpeen muurautuneita silmiä, korkeaa kuumetta, kuopuksen normaaliakin levottomampia öitä. Kitinää, kätinää, känkkäränkkää ja sohvalle nukahtavia lapsia.
Koko poppoon mokoma käynyt läpi, ja toki äiti viimeisenä, siinä vaiheessa kun pienimmät on sen verran toipuneet että sairaspäivien leikkimättömät leikit painavat päälle.

Uskomaton voima näillä kevät-kesä pöpöillä, nurjertaisikohan kuumana paistava aurinko sen jos pihalle parkkeeraisi nessupaketin ja kuuman mehun kanssa?

4 kommenttia:

 1. Paranemisia teille, onneksi koneet ja kankaat jaksaa odottaa ;)! Puhuvat että pakkaseton talvi on jättänyt supertaudit henkiin, meilläkin sairastettiin kolme lentsua peräkkäin ja kruunattiin esikon elämän ensimmäisellä antibiottikuurilla =/

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus =( toivottavasti pöpöt kaikkoaa ja pääsette kunnolla nauttimaan kesästä *peukkuja*

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista teille!

  Innostuin neulomaan hahtuvia ja kävin täällä ihailemassa sinun tuotoksiasi ja hienoja löysinkin! Tosi raikkaan näköiset nuo punavalkoraidalliset.

  VastaaPoista
 4. Paranemisia teille!
  Kuumilla säillä varsinkin on kovin tuskaista sairastaa...

  ♥♥♥

  VastaaPoista