sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Sarastaa

Kiitos paranemistoivotuksista, pikkuhiljaa alkaa taas elämä voittaa, mitä nyt yskä ja valvotut yöt näyttää jääneen pysyviksi vieraiksi.

Voinnin kohetessa sain lopultakin tehtyä olohuoneen uudet kangastaulut, jotka ovat odottaneet toteuttamista jo pitkään.
Erja Hirven Marimekolle suunnittelema Sarastaa.
Kankaiden alla vanhasta petarista leikatut palaset, kangas kiinnitetty käsin ompelemalla.
Joo, on palaset hivenen vinoja, sen siitä saa kun vapaalla kädellä piirtää ja leikkaa.

Alkuperäinen idea bongattu joskus ja jostain, olisikohan ollut joku sisustus tms. lehti.

Tuo vihreän sävy miellyttää hirmuisesti. Jonkin postauksen kommenteissa kirjoitinkin vihreästä, tuosta hassusta väristä. Koskaan se ei ole herättänyt minkäänlaisia tunteita minussa, ollut vain väri toisten joukossa, kuitenkin se väri jota ei koskaan tullut valittua jos vain muita oli tarjolla. Nyt huomaan katselevani aina ensin vihreät vaihtoehdot, ja väri on melkein huomaamatta hivuttautunut kotiin ja vaatekaappiin. Ennen täysin vihreävastainen mieskään ei enää hyperventiloi kun huomaa jotain uutta vihreää taas ilmestyneen.

Vielä odottaa pari sohvatyynyä uutta asua Sarastuksesta.

13 kommenttia:

 1. Kauniit on.. itse olen aina tykännyt vihreästä, joten olen vallan tyytyväinen kun sitä on viime aikoina ruvennut löytymään enemmänkin :-)

  VastaaPoista
 2. Vau =) Minä taas olen aina ollut vihreän ystävä, ja tuo sävy sattuu kivasti mielihyväkeskukseen =D Oma koti on tosi vihreäpainotteinen.

  Hyvä idea tuo petari, ite olen retrokankaita niittaillut rimoihin ja se on melekosta hommaa..

  VastaaPoista
 3. Ihanat taulut! Vointien kohenemista lopuillekin köhille, sairastaminen on kamalaa. Meillä podetaan vieläkin, ilmeisesti rotavirusta.

  VastaaPoista
 4. Rasa: Kiitos!

  Miiruska: Rimajuttuja minäkin olen tähän asti tehnyt, niissä on vaan on tosiaan kamala homma, ei tahdo minun taidoilla tulla mitenkään suora ja jämäkkä. Plus säilyttämisongelma, ei tahdo mihinkään saada ehjänä talteen jos seinältä pois haluaa, nämä on näppärä pinota ja komeroon.

  Miranda: Kiitokset idean alkuperäiselle keksijälle, kuka se ikinä nyt olikaan :)

  Soppa: Iloitsin liian aikaisin; eilen ja tänään nostanut jotain jälkikuumetta :/ Puuh, ehkä tämä syksyyn mennessä... Paranemisia sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Hauskat taulut! Minä koen keltaisen värin samanlaiseksi kuin sinä tuon vihreän, ennen sietokyvyn rajoilla, nyt yksi ehdoton lemppari. Hassua miten mieltymykset voivat muuttua :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat taulut kyllä! Ja tosiaan hyvä idea tuo petari, pitääpä laittaa korvan taa kun kirppareita kiertelee :) Meillä kun on sellainen iso retrokangas keittiön seinällä, mihin kiinnitetään valokuvia ja se on odotellut pingotuskehikkoa jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen rakastunut vihreään vasta hiljattain. Vasta nyt, kun minulla ei ole enää punaisia hiuksia. Mutta vihreitä vaatteita silti hamuan ja kotoakin löytyy vihreää yllättävän paljon.

  VastaaPoista
 8. Onpa pirteät taulut :)

  Kylläpä teillä on tauti sitkeässä, toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
 9. Pirtsakat taulut! Mä olen tehnyt kangastauluja styroksin päälle ja hyvin toimii niinkin.

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Todella hienot taulut, aivan ihana väri tuo vihreä, täytyypi sanoa! Tyhmä kysymys tuosta petarista... Onko kysymyksessä siis ihan joku vanha vaahtomuovipatja, vai?

  Itse pingottelen puurimoihin noita kankaita. Pitäisi pojan jalanjäljet painaa kankaalle ja sitten pingottaa...

  VastaaPoista
 11. Kataliina: Keltainen on muuten yksi väri mihin suhtaudun samalla tavalla kuin ennen vihreään. Kummassakin vaikuttaa paljon myös mikä sävy on.

  Terhi: Kiitos! Hei, tuo onkin kiva idea!

  Ilona: Onneksi maku muuttuu silloin tällöin, olisikin tylsää aina katsella vain samoja värejä.

  Niina: Eipä kestä, ihania vauvan tuoksuisia hetkiä teille :)

  Indigo: Kiitos! Siis ihan kamala tauti, nuha ja yskä vaivaa minua edelleen, ja nyt iski vielä poskiontelontulehdus, ja tuntuu levinneen myös otsaonteloon :( Huoh, huomenna antibiootit hakemaan, jos ne tämän lopultakin nujertaisi.

  Maria: Styroksi on tosiaan myös helppo vaihtoehto.

  Anonyymi: Kiitos! Ihan perus vaahtomuovi petari, muutaman sentin paksu. Kevyttä ja helppoa käsitellä. Ensin leikkelin vanhan lasten patjan, mutta se oli turhan paksut tähän tarkoitukseen, tai toisin sanoen piheys iski kun olisi mennyt niin paljon kangasta "hukkaan" paksuuden vuoksi. Ihana idea myös nuo jalanjäljet!

  VastaaPoista