torstai 12. helmikuuta 2009

Apina & kumppanit

Pitkästä aikaa haalarihousut. Raidallinen joustofrotee on marinoitunut jo aikansa kaapissa ennen kuin sain aikaiseksi piirrellä kaavat huimaa vauhtia kasvaneelle kuopukselle.
Lahkeeseen kasvoi ruskea kärpässieni.
Eikä näidenkään koko ihan riittävä ollut, seuraaviin pöksyihin lisää korkeutta haaraan ja pituutta lahkeeseen niin ehtii käyttääkin.
Ja muutama vaipatin PULista ja coolmaxista. Myllymuksujen kuosikisan voittaja Apina on kyllä kerrassaan suloinen! Kakkoskuosikin kyllä kelpaisi kankaana ;) Ehkä monikäyttöisyyden vuoksi mieluummin joustofroteena kuin PUL kankaana, tai edes trikoona.
Kuviollisia joustofroteita on harmittavan vähän myynnissä, olisi mukava saada vaihtelua yksiväristen ja raidallisten rinnalle. Myllymuksujen froteevaatteista löytyy kiva pallokuosi, ja Lasten Metsolan Hippietä ihastellessa saa melkein pyyhkiä leukaa.

Ruokalappukin PUL jämistä. (Heh, ja hyvä huomata tässä vaiheessa että taisi jäädä tarrat ompelematta...)

5 kommenttia:

 1. Söpö haalari! Ja apinat mua yhä vaan kismittää, meillä oli nimittäin kova kisa kun isäntä äänesti joka vaiheessa apinoita ja mun kukkaisempi suosikkikuosini jäi kakkoseksi. Ei vaan, apinakangaskin on kyllä näin valmiina tosi nättiä.

  VastaaPoista
 2. On tuo Apina-kuosi niin söpöä että pikkusisko (kohta 26vee :D) sanoi haluavansa siitä hupparin itselleen kun näki pojan vaipan. No, ehkei se ihan huppariin sovellu kuitenkaan, mutta olis tosiaan kiva kun joustofroteeta tulis myös muissa kuoseissa kuin raidallisena.

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa taas! Ja mä en kestä tuota alla olevaa makuupussia, vieläkin harmittaa että oma vanha sellainen on jo ties missä :(

  VastaaPoista
 4. Suloisia ompeluksia! Haalarit ja niiden käyttäjä hurmasivat. :)

  VastaaPoista
 5. AnniP: Kukka olisi ollut minunkin suosikki, sattuneesta syystä ;) Mutta apinat on tosiaan mainio kangas.

  Mari: Vaatteina tuo olisi myös kiva!

  Jatta: Tuo pussi on kyllä oikea aarre <3

  Sokkopöllö: Kiitos!

  VastaaPoista