tiistai 26. toukokuuta 2009

Hupullinen sydämiä

Huppari on aivan loistava työtakki. Taskuja mihin saa upotettua edes osan mukana kulkevasta tavaramäärästä, huppu joka suojaa tarvittaessa pieneltä sateelta, mukava päällä.
Kaavoihin suunta haettu käytössä olevasta hupparista, tylsä ulkokangas mustaa collegea jota on ollut pakkakaupalla tuhottavana. Piristykseksi suloista ruskeaa sydänkangasta vanhasta tyynyliinasta.
Sisäpuolella pieni mp3-soittimen mentävä tasku, joka on ihan ehdoton varuste veivattaessa pyörällä tuota 10km työmatkaa. (no ok, mukava viihdyke myös laiskuuden iskiessä bussilla mennessä ;) )
Edessä taskujen sisäpuolella myös sydänkangasta, reunat pilkistää kivasti eikä etupuoli ole ihan niin tylsän musta.

Ja pieniä mokia mahtui toki mukaan. Huppari josta kaavat hahmottelin on hitusen liian lyhyt, tähän oli tarkoitus lisätä puuttuvat sentit mutta rajallinen muistikapasiteetti jätti tämän tiedon toteutuksen ulkopuolelle. Mutta onneksi on testattu jo toimivaksi, ja mieluisakin on.

9 kommenttia:

 1. Blogistani löydät jotain sinulle kuuluvaa :)

  VastaaPoista
 2. Jättihieno huppari kivoilla yksityiskohdilla ja somisteilla.

  VastaaPoista
 3. Hitaasti mutta varmasti,eikö niin?
  Sun postauksia aina innolla odotan, etkä pettänyt tälläkään kertaa:)

  VastaaPoista
 4. Hauska idea tuo puuvillakangas! Sievä. :)

  VastaaPoista
 5. Peesaan Peanut:a =) kyllä se keksit aina kaikkea kivaa! Mulla ois tota sydänkangasta keltaisena, mahtaisinkos keksiä siitä itselleni jotain... Jotenkin sitä näkee kaikki kankaat vaan vaippoina.

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno! Ja puputakki myös aivan syötävän suloinen =)

  VastaaPoista
 7. Suville kiitos piristyksestä vielä tännekin!

  Peanut: Kiitos!

  Niinu: Oi, kiitos kauniista sanoistasi! Hitaasti mutta varmasti on oikein hyvä periaate, tahtoo olla vain vikana kaikkihetimullenytasenne ;)

  Sokkopöllö: Kiitos, ja vielä kerran onnea :)

  Sanna: Iik, minä vielä niin hyvin muistan kuinka kaikki kuosit kääntyi mielessä vaipoiksi :D

  Miiruska: Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Kiva huppari!

  Menin itse tekemään samanmoisen mokan tuolin entisöinnissä. Niin puhuin ääneenkin että täytyy muistaa tarkasti mitata uudet mitat kun täytettä tuli lisää, leikkaushetkellä vetelin vanhoista kaavoja vaan <_< - piti sitten tehdä "pieniä" muutoksia ja hieman arvokas kangas tehdä tuollainen moka :S

  VastaaPoista
 9. Hienosti onnistunut huppari! Huppari on ollut mullakin työlistalla (kauan...), ja juuri sen takia, että kaupan hupparit on aina lyhyitä mun makuun. Luulen, etten saa ikinä aikaiseksi kokonaista hupparia, vaan ompelen lisäpalan muutamaan vanhaan.

  VastaaPoista