tiistai 14. heinäkuuta 2009

Hullun hommaa

Hullun hommaahan se on vajaa 2-vuotiaalle pinnasänky ostaa.
Mutta kai lieventävä asianhaara on se että se sänky on jotain näin ihanaa?


Suloinen, ihana, vanha jatkettava pinnasänky. Eikös se ole myös lieventävää että malli on tosiaan jatkettava, pikkuherra kun edelleen nukkuu pinniksessä eikä näytä sieltä vielä isojen sänkyyn haikailevan.
Pieniä kolhuja siellä täällä, maalipintakaan ei kovin edustava ole mutta muuten toimiva peli.


Siinäpä projektia, hiomista, maalaamista, pohjasta yhden säleen oikaisemista ja vähän tuunaamista meidän näköiseksi sängyksi, visiot on jo aika selvät. Kyllä se oli hyvä ostos, eikö vain?!

Tämä on kolmas pinnis joka minun käsittelyyni joutuu.

Edellisestä tuli sohva lasten huoneeseen (sänky on 70-80-luvun mallia, pallot toisen puolen pinnoissa).
Ja ihan ensimmäinen on palvellut kummankin pojan sänkynä uudessa maalissa ja päätyyn maalattuine sydämineen. Nyt kai se täytyy päästää toiseen kotiin uusimman tieltä.

11 kommenttia:

 1. Ihana löytö!
  Minä olen myös tehnyt tuollaisen sohvan. Nyt se tosin on taas sänkynä mutta palannee taas lastenhuoneen sohvaksi jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän noin kaunis pinnasänky kannattaa ostaa, varsinkin jos lapsi vielä mahtuu nukkumaan siellä. Jos ei mahtuisi voisi kulmia ehkä kohotella. :D Minua vähän harmittaa kun meille ei pinnasänkyä mahdu, tykkäisin sivuvaunusta sängyn vieressä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana pinnis! :)
  Onhan se vielä käyttökelpoinen pitkään!

  VastaaPoista
 4. TJUommosen vois ostaa ilman käyttäjääkin, niin hieno. Itse olen etsiskellyt samanmoista.

  VastaaPoista
 5. Loistava ostos! Meillä on tuollainen samanmoinen, jonka Ossi-pappa osti, kun veljeni syntyi, että on ekalla lapsenlapsella paikka nukkua. No, veli on nyt 36 ja sängyssä nukkuu juuri parhaillaan meidän pikku Tinja!

  VastaaPoista
 6. Tottakai oli hyvä ostos! Ihana tuo sohvaksi laitettu pinnis myöskin. Jään odottamaa millaiseksi tuunaat uuden sängyn :)

  VastaaPoista
 7. Ei yhtään hullu ostos :)

  Jos yrittäisi kuitenkin itseni pitää irti pinnasängyistä ja siirtää nuo neidit nyt vähitelleen jo taaperosänkyihin :D

  VastaaPoista
 8. Eikä, tuommoinen tulisi meillekin tarpeeseen! Tyttö nukkuu pinnasängyssä edelleen (elokuussa 2v.), ei ole edes yrittänyt sieltä pois. Nyt alkaa (miehen vanha) pinnis kuitenkin näyttää merkkejä lopullisesta hajoamisesta, joten tyttö pitäisi siirtää jo "isojen" sänkyyn. Itse en tykkää ajatuksesta ollenkaan, että hän voi herätessään täällä häärätä mielin määrin ilman meitä... Voikohan tuollaisessa sängyssä nukuttaa 15-vuotiaaksi saakka? ;)

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniin mallisen sängyn olet löytänyt! Kyllähän tuo kannattaa kunnostaa. Ja kivan sohvan olit tehnyt :)

  VastaaPoista
 10. hyvä ostos! pakko kertoa että meillä on jatkettavassa pinniksessä nukkunut mökillä jopa
  6-vuotias silloin kun oli siellä mummun kanssa (ja nukkuivat samassa huoneessa, kun muutoin oli oma sänky vintillä missä minäkin nukuin)

  VastaaPoista
 11. Heippa vieraille, kiva kuulla että midenkin mielestä oli hyvä ostos :)

  Suvi: Meidänkin kuopus täyttää elokuussa 2v, ja ei tosiaan ole yrittänytkään pinniksestä pois. Muutaman kerran yritetty jatkettavaan mutta noin 50 kertaa takaisin kannettu huutava poika on saanut pitäytymään pinniksessä...! Aika pitkäksihän tuota sänkyä saa jatkettua, laitetaan se 15v siis tavoitteeksi ;D

  MonenÄiti: Kiva kuulla että ihan oikeasti tuota voi pitkäänkin käyttää. Luulen että tuosta siirrytään pois vasta siinä vaiheessa kun ohjelmaan alkaa tulla laitojen yli kiipeily.

  VastaaPoista