perjantai 1. tammikuuta 2010

Hirviän kivvaa

Erja Hirven tyyli tuntuu miellyttävän minua kovasti, sen kummemmin huomaatta hänen kuosit on valloittaneet. Olohuoneen tauluihin tuli alunperin Sarastaa, uuden vuoden kunniaksi uusia tuulia Lumimarjasta. Toinen vaihtoehto tämän rinnalla oli Keisarinna, myöhemmin vasta huomasin että sekinhän on Hirven kuosi.

Kissanminttu on ihan mielettömän hurmaava, nätti ja ihana ja kaikkea, istuu täydellisesti minun makuuni. Pätkä sitäkin luumu pohjaisena siis siirtyi kangasvuoreen haaveiltavaksi, mitähän kivaa siitä keksisi. Vihreä pohjaisena tämä on myös tosi kiva, ja niin on kyllä kaikki muutkin värivariaatiot.
Kaakaopuu on myös Hirven kynästä, sitä löytyy meiltä ystävän tekemänä lamppuna.

Hirven monipuolisuus suunnittelijana myös viehättää, Kissanmintun ja muiden hieman sarjakuvamaisista, ihanan lapsekkaista tyyleistä aina Lumimarjan tyylisiin seesteisiin ja rauhallisiin kuoseihin.

-----------------------------
Ompelukonekin on suoltanut kangasvuoren tuhoajais fiiliksissä tasaiseen tahtiin perusvaatetta poikasille, mutta mokomat ovat siirtyneet niin vauhdilla käyttöön ja vielä vauhdikkaammin pyykkikoriin ettei kamera ole ehtinyt mihinkään väliin.
------------------------------

Hyvää Uutta Vuotta!

6 kommenttia:

 1. Meillä on keittiössä luumun värinen Kissanminttukappa. Sellainen ihan suora kappaverho :), kun tuon kankaan leveys riitti juuri sopivasti meille.
  Sinulla on yllättävän samanlainen kangasmaku Marimekon kankaissa kuin minulla. Ihanaa ja inspiroivaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 2. Haa, Kissanminttu on minunkin huippusuosikki :) En ole tosin vielä sortunut ostamaan sitä.

  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kissanminttu ihastuttaa täälläkin, en vain keksi minne sitä kotona ripustaisin...

  VastaaPoista
 4. Kissanmintun ihailijakerhoon kuulun minäkin. Ostin luumunväristä pöytäliinaksi ja törsäsin niin, että molemmista päädyistä yltää melkein lattiaan ;) Miten voi aikuinen ihminen rakastaa kangasta näin kovasti?

  VastaaPoista
 5. Tässähän on jo melkein faniklubin verran Kissanmintun ystäviä :)
  Maija, minäkin pähkäilen samaa, kuosi ja värit on niin voimakkaat että pakko huomioida huoneen muutkin sävyt, alunperin halusin tämän Lumimarjan sijasta seinälle, mutta se olisi vaatinut taas paljon muutakin fiksausta olohuoneeseen...;) Takiksi vähän epäilen tämän päätyvän.
  Jaana, rakastettava onkin juuri oikea sana Kissanmintulle! Vangitseva kuosi myös, useimmista kuoseista muodostuu kuva jo pikaisella vilauksella, tätä taas jumii katselemaan ja ihastelemaan kaikkia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 6. Kissanminttu on ihana! En ole vielä raaskinut ostaa kuin pari palaa joista sain tyynyt tehtyä.

  VastaaPoista