sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Minä ♥ mekkoset

Jos se minusta olisi kiinni niin minä vain ommella hurruuttaisin pieniä mekkosia päivät pitkät.
Tai siltä ainakin nyt tuntuu kun niiden ompelu on niin harvinaista herkkua, että joka leikkauksesta, sauman pätkästä ja nauhan asettelusta nauttii kovasti, ja saati sitten kun saa sen valmiin mekkosen eteensä! Jos meillä olisi pieni tyttö niin mekoille saisi varata varmaan ihan oman kaapin. (Ja älkää nyt tyttöjen äidit tyrmätkö minun päiväunia kertomalla kuinka epäkäytännöllisiä ja vähän käytettyjä kaiken maailman mekot pikkuneideillä ovat ;) )
Retropuuvillaa, vakosamettia, vinonauhoja ja vetoketju. Ei näihin ihanuuksiin paljoa tarvita.


Toivottavasti poikaparka ei saa mitään traumoja mekkoposeerauksista!
**Muoks, mekko löysi kodin :)

*****************************

Sarilta rantautui kuvahaaste, kuvakansion neljäs kansio ja neljäs kuva, esikoinen kesällä -08 ihailemassa amerikan rautoja.

17 kommenttia:

 1. Kiva vakosamettimekko, mäkin tykkään ommella mekkoja vaikkei mulla yhtään omaa ole mutta myytäväks=)

  VastaaPoista
 2. Ihania mekkoja :) Mäkin tykkäisin ommella mekkosia, mutta mulla on poikia kaks kappaletta, ei ne taitais kans mekoista välittää :)

  Tuo keltainen kangas on tuttua, mä oon samanlaisesta tehnyt pari tunikaa ja muutamia ruokalappuja. Aivan ihana kangas!

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkosia! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Tässähän tuntee itsensä lähes etuoikeutetuksi kun saa ommella mekkoja OMALLE tytölle :) Niitä on kyllä niin ihana tehdä. Oli kuin mun suusta, -jos minusta olis kiinni, niin hurruuttelisin mekkoja päivät pitkät :)-
  Niitä on kertynytkin niin paljon, että eipä meillä paljon muita pidellä. Että en ole ainakaan minä kokenut epäkäytännöllisiksi.

  VastaaPoista
 5. Eikö vaan olekin ihanaa. :) Minä puen neitiä hoitonkin mekkoihin, onneksi on olemassa käytännöllisiäkin malleja.

  VastaaPoista
 6. Tuo keltainen kuosi on tuttu lapsuudesta, onko aito retrokuosi vai muistanko väärin? Ihania mekkoja ja tuon mittaiset mekot ovat kyllä ihan käytännöllisiä. Ainakin meillä kummatkin neidit rakastavat mekkosiaan ja miksei äitikin :-))

  VastaaPoista
 7. Odota vaan tai kohta mä lähetän kaikki noi kankaat sulle ommeltavaksi erilaisiksi mekoiksi :P - saisit tehdä isompaa ja pienempää ;)

  VastaaPoista
 8. Mekkoja on tosiaan kiva ommella, kun valmistuvat niin nopeaan.

  VastaaPoista
 9. Ihania mekkoja :).
  Meillä käytetään mekkoja paljon eikä mielestäni ollenkaan epäkäytännöllisiä :). Konttaavalle kun tekee vain tarpeeks lyhyen ettei jää polvien alle.

  VastaaPoista
 10. Meillä on kans mekot kovassa käytössä (tyttöjä 2kpl). Ovat hyvinkin käytännöllisiä. Isompaa ekaluokkalaista vaan harmittaa kun kaikki nätit HM/Lindex etc. valmismekot loppuu kokoon 128 (tai jopa aiemmin) ja hän ite käyttää kokoa 134.

  Äitinsä raukka on huono tekemään isoja mekkoja.

  On kyllä ihania nuo siun mekot.

  VastaaPoista
 11. Pauliina: Se on etuoikeus! :D Mutta lienee niitä asioita mitä ei äkkiseltään osaakaan arvostaa, mutta ompele ilolla kun saat niitä päivittäin ihastellakin :)

  Paula: On retrokuosi :)
  Ja kiva kuulla ettei ne mekot niin mahdottoman epäkäytännöllisiä ole, en hukuta lähipiirin tyttölaps perheitä turhuuksiin ;)

  Kati: Laita vaan tulemaan, alan teidän hovimekko-ompelijaksi! :D Toki siinä on se pieni riski että kun kangasaarteet tänne saapuisi niin katoaisin vaivihkaa niiden kanssa muihin maihin ;D

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka sulla on kivoja juttuja blogissasi. Tulin lukaisseeksi parin vuoden jutut yhdeltä istumalta. Pääset suosikkeihini =)
  MK

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania mekkoja olet tehnyt! Saa oikeen näpit syhyymään kun kankaita on kyll kasa oottamassa, muttei mukamas aikaa....oo niit ommella! Ei aina ehi päiväämään omaa blogia!

  VastaaPoista
 14. Söpöjä mekkoja, varsinkin tuo keltainen on ihanan keväinen.

  VastaaPoista
 15. Meillä ei muuta käytetäkään kun mekkoja!Neidillä ikää vajaa 3v ja housut jalassa ehkä kerran viikossa. Eikä haittaa vaikka helmat kasautuu toppahousujen alla pyllyn kohdalle, hieno nainen kun ei mekoistaan luovu edes ulos mennessä!!

  VastaaPoista