sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Taistelupari


Tuli ja leimaus.
Kissa ja koira.
Päivä ja yö.
Isoveli ja pikkuveli.
Vihamiehet.Toistensa kimpussa, ikuinen kilpailu. Omista eduista taistellen, toista ärsyttäen, kiusaa tehden.Pekka ja pätkä.
Paita ja peppu.
Majakka ja perävaunu.
Parhaat kaverit.Yhdessä parhaat kujeet ja leikit keksien, viimeiseen asti toisen puolta pitäen ja pahalta suojellen.


Veljekset ♥

*******************
Taistelunparin itse valikoimasta työkonekankaasta paidat, kummankin kaava OttoBre. Kuopuksen pipo vapaalla kädellä. Niitä varmasti mieluisia ja mielellään päälle puettavia vaatteita, viis äidin mieltymyksistä.

19 kommenttia:

 1. Tuttua tekstiä :) Meillä vaan se pahin taistelupari on kaks vanhinta, tyttöjä molemmat. Mutta tänäänkin, kun ei aamupäivällä ollu kavereita, niin tuolla ne hihitti ensin toisen huoneessa, sitten sama kikattelu jatkui pihalla. Onneksi joskus niinkin.

  Tosi herkistävä kuva tuo viimeinen, onko siinä anteeksipyyntö vai mikä on saanu pikkuveljenkin suupielet alaspäin. Tosi hellyttävä kuva <3

  Ja nuo ompelut. Enpä ois ite tullu kokeilleeksi valkoista hihoiksi, tosi hyvin käy! Ihanan raikkaat paidat! Ja hattu taitaa olla yksinkertainen? Mie olen kaikki tehny kaksinkertaisiksi, eli ei tällä kelillä paljon pidetä, pitänee tehä ohkasempiakin. Menee vähemmän kangastakin :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kaksikko, kauniit kuvat ja liikuttava teksti. Tuollaisia ne on meidänkin tyttöjen serkkupojat, aina nahistellaan, painitaan ja sitten kuitenkin tykätään niin kovasti.

  VastaaPoista
 3. Niiiiiiiiin totta.
  Ihanat kuvat ja paidat myös :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kaksikko ihanissa vaatteissa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania poikia ja kuvia! Ja kerrassaan valloittavat paidat!

  VastaaPoista
 6. aivan ihana kuvasarja <3 ja noi paidat, täälä kuuluu selän takaa että äiti mullekin hieno autopaita :D on siis melkein 4vn mieleen ;)

  VastaaPoista
 7. Siis juuri kuin omasta suustani ois toi teksti. Meillä on pojat juurikin ihan samanlaisia. Kinastelua mutta tulee onneksi niitä ihaniakin hetkiä kun leikitään rauhassa ja ollaan oikein parhaita ystäviä.

  Ja paidat on hienot <3

  VastaaPoista
 8. Meiltäkin löytyy samanlainen taistelupari :). Oli minunkin silmääni niin tuttua tekstiä että ihan alkoi hymyilyttää :D.

  VastaaPoista
 9. Täälläkin tuo teksti kuulostaa kovasti tutulta.. =) Ja aina ei naurata.. ;) Meillä 3- ja kaksivuotiaat tappelukaverit, tyttö ja poika.

  Tosi söpöjä paitoja!!!

  VastaaPoista
 10. Saanko muuten liittää blogisi seuraamieni blogien listalle?

  VastaaPoista
 11. Näinhän se menee. Ja silti se oma veli on se maailman tärkein. Tai meillä monikossa... t. neljän pojan äiti.

  Nätit paidat olet ommellut. Meillä jos yhdelle teet, ovat kaksi muuta heti kyselemässä, että missä minun. Nuorimmainen kun ei vielä osaa.

  VastaaPoista
 12. Ihana taistelupari. Meiltäkin löytyy vastaava, vaikkakin vielä hieman nuorempi veljespari. Tutulta kyylostavaa tekstiä siltikin. Ja ihanan raikkaat paidat valkoisine hihoineen. Samaa kangasta odottelee meilläkin laatikoiden pohjalla muuntumista paidoiksi/huppareiksi tms.

  VastaaPoista
 13. Taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus tämä sisarusten viha/rakkaus-suhde :)

  Mirka: Minäkin tykkään että hihat on valkoiset, ja vähän pakko olikin laittaa että metrin pätkästä riitti kahteen paitaan koneita :) Pyykkäämisen kanssa ei vain ole se mukavin yhdistelmä...
  Pipo on tosiaan yksinkertainen, just sopivan paksuinen kesäpipoksi.

  Nina: Ilman muuta! :)

  VastaaPoista
 14. Ihanat! Saat minulta awardin. Inspiroiva blogi!

  VastaaPoista
 15. Ihania veljeksiä ja vaatteita! <3

  VastaaPoista