lauantai 4. syyskuuta 2010

Metsään meni

Jälleen Bohemian.

Pitsimäistä verhoa, kauniit kuviot, herkkä muttei liian hentoinen.

Läpikuultava, alle siis jotain. Eri väriset aluset muuttaa ilmettä kivasti.

Kaavaan hitunen lisää tilaa rinnuksille, aika just hyvä nyt.

Ja se kuuluisa mopo... Meni metsään varmaan sekin, seuraavat verhot odottaa päästäkseen toteutumaan päässä viliseviksi visioiksi.

*****************Kiitos Maija, Hantta ja San!
Yhdistän nyt nämä palkinnot tehtävineen, 3 rakastamaani asiaa sekä 7 faktaa.

1. Rakastan kuntoilua, mutta olen puolivuosittainen treenaaja. Puoli vuotta rehkin, huhkin, fiksaan ruokavaliota ja saliohjelmaa, seuraan syketasoa, nautin tuloksista. Lopetan kuin seinään, rötväilen ja herkuttelen puoli vuotta, ja aloitan alusta. Onneksionneksionneksi treenikausi näyttäisi heräämisen merkkejä, uusi elämä alkaa maanantaina.

2. Rakkain harrastus käsitöiden ohella on moottoripyöräni. Kesäaikaan tämä rakkaus syökin suuren ajan käsitöiltä.

3. Yllä ja alla olevat kuvat on otettu rakastamastani paikasta, esikoisen sanoin "meidän Pariisista". Ihan meidän lähellä, mielettömän kaunis ja rauhallinen sopukka metsän takana, joskus jonkun muunkin unelmapaikkana ollut vanhoista perustuksista päätellen. Tuonne minä haluaisin villani hirret pystyttää.

Kesäasussaan, ihana piknik-paikka.

Ruskan aikaan myös upea, täällä mieli lepää.

4. Loppukesästä perheemme pääluku väheni kuudesta viiteen kun 12-vuotias cockeri herra siirtyi sateenkaarisillalle. Tuo minun lempipaikkani oli herrankin lempipaikka, siellä sai vapaana juosta ja nauttia elämästä.

5. Vihaan syksyä, vaikka ruska kaunista onkin. Syksy tuntuu aina pieneltä kuolemalta, valo vähenee, ilma kylmenee, luonto lakastuu.

6. Talvi, varsinkin lopputalvi herättää samat fiilikset kuin syksykin. Olen siis täydellisesti kesäihminen!

7. Suunnittelen usein mitä teen sitten eläkeläisenä. Nukun pitkään ja paljon, matkustelen, ompelen niin että alkaa tympiä, asun wanhassa kerrostaloasunnossa korkeissa huoneissa, istun leveillä ikkunapenkeillä, tai sitten ikivanhassa pitsihuvilassa narisevien lautalattioiden ja hieman repsahtaneiden, mutta elämää nähneiden seinien keskellä.


5 kommenttia:

 1. Tämä on mielestäni kaunein versio tuosta mallista, vaikken yleensä valkoisen ystävä olekkaan. Näyttää hyvältä päälläsi. :)
  Silmääni pistivät myös valkoiset kenkäsi... mitkä ja mistä ne ovat kotoisin?

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis tunika! Ja nuo aikaisemmat samalla kaavalla tehdyt myös! Itsekkin olen kyseistä kaavaa käyttänyt ja siihen yli kaiken ihastunut.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään tästä eniten, ja malli on nyt vain loistava :)

  Ellu: Kengät on ostettu joskus vuosi sitten Kenkämeklarilta, aivan ihanat maiharit. Merkki taisi olla Quattro Stagioni.

  VastaaPoista
 4. Ihana, ihana, ihana. Tosi kaunis tunika. Nyt alkaa jo poltteleen tuo kaava siihen malliin että pitää lähteä tuo lehti kirjastosta hakemaan. :-)

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvä blokkaus ja tunika;)

  VastaaPoista