tiistai 21. syyskuuta 2010

Tikutakutik

Kangasvuoresta löytyi vielä iloiseksi yllätykseksi pätkä tätä ihanaa EK:n joustofroteelöytöä.

Siitä muotoutui esikoiselle huppari OttoBren Drums-kaavalla, ja eteen istahti Taku nälkäisenä kärkkymään tammenterhoja.

Applikaatio sekalainen kokoelma velouria, joustofroteeta ja trikoota, huppu vuoritettu minun liian lyhyeksi kitsahtaneella t-paidalla.

Ja muuta perusvaatetta kummallekin pojalle, sieniä saksasta, piparikukkaa,
ja peruspöksyjä velourista ja joustofroteesta, taskuilla, kestoprässeillä, pienillä piristyksillä.
Esikoisen siirryttyä kokoon 128cm vilkaisu lastenvaateosastoille kertoi että perusvaatetta lienee pakkokin jatkossa ommella lisää ja paljon, hmph. Luotto-Lindexkin petti, velourit loppuu kokoon 122cm, samoin AllKids sarjan mukavan raikkaat kuosit ja kuvat. Tuplahmph.

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo oravahuppari! Mahtava löytö tuo raitafrotee. Olen samaa mieltä lastenvaatetarjonnasta, näyttää lapsuus loppuvan eskari-ikään tullessa. Kammottavia kamppeita kaupat täynnä, harvoista ja hintavista liikkeistä löytää jotain nättiä ja ilosta.

  VastaaPoista
 2. Kauniita vaatteita jälleen, noissa on helppo olla syksylläkin pirteä :) Miuta häiritsee kans kun Lindexin kivat kuosit on vaan pienissä koissa, ja bodyja ei tehdä tarpeeksi isoja :/

  VastaaPoista
 3. Huppari on ihana ja tykkään pöksyistä kanssa kovasti! Huppari on täälläkin suunnitteluasteella ja tuo malli näyttää hirmukivalta. Satutko muistamaan, mistä numerosta tuo löytyy?

  VastaaPoista
 4. Lilli: Kaava on numerosta 4/08. Tein välikoolla, eli pituus 128cm ja leveys 122cm, sen verran leveää mallia nämä OB-kaavat. Samassa numerossa on myös Reko-kaava jolla nuo kuopukse paidat on tehty :)

  Sanna: Meillä esikoinen täyttää vasta 5v, ja nyt pitäisi jo siirtyä tylsiin vaatteisiin... Muutenkin tuon kokoiselle on tosi vähän vaatetta tarjolla kun vertaa muihin, oli tosi yllätys kun tajusin kuinka pieni esim. tuon Lindexin isompien poikien osasto on! Toki pienemmiltä merkeiltä löytyy kivoja, mutta kun ei raaskisi koko perusvaatevarastoa kalliimmista koota...

  Emma: Meillä oli myös tuo bodyongelma pienempänä, poikaset on sen verran isokokoisia että 98-100cm asti on olleet bodyt käytössä, melkoisen metsästyksen ja tuurin takana oli tuon kokoisten löytäminen.

  VastaaPoista
 5. Onneksi oot ompelutaitoinen niin saat tehtyä itse kivoja vaatteita :) Ihana tuo huppari, tykkää väriyhdistelmästä!

  VastaaPoista
 6. Ihania oot jälleen saanu aikaiseksi...pirteetä syksyä!

  VastaaPoista
 7. Tässähän se syy minunkin hurjiin paitaompelusmääriin on. Esikoinen kun ei enää 122cm vaatteisiin mahdu, hurjassa 5v iässä, ja niitä kamalia mustia örkki-mörkkejä ei hälle pueta niin ei auta kuin äiteen ommella.

  VastaaPoista
 8. Ihanuuksia!!!

  Ja juups, meillä esikko koossa 134cm ja ei todellakaan voi kaupoista kuvitella löytävänsä kivoja. Nyt vaan ei meinaa saaha aikaseksi ees kankaita tilata...

  VastaaPoista
 9. Mahtava tuo oravapaita! Ja kivoja ompeluksia muutenkin!

  VastaaPoista
 10. Siis niin totta! Kävin tänään etsimässä vaatteita ekaluokkalaiselle, joka on myös kokoa 128 cm. Tuli aivan uskomattoman paha mieli, kun katseli vaatevalikoimaa. Kaihoten katselin lastenvaatteiden puolen värivalikoimaa :( Vaihdoin siis vaatekaupat kangaskauppaan, eli enää tarvitaan aikaa ja inspiraatiota :)

  Ihania juttuja olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 11. Voi vitsit, että tuo Orava hupparin frotee on ihanaa!! Hyvä löytö kyllä :) Ja tosi kivoja vaatteita olet pojille ommellut.. ja on kyllä totta, että isommat koot vaatteista muuttuu niin radikaalisti, että huh.. Yht äkkiä pitäs olla sellaisia pikku miehiä ja pikku naisia!! Pöh sanon minä!!

  VastaaPoista