sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ketuttaa

"Kettu on arka eläin" esikoinen valisti minua kun ehdottelin ketun kuvaa paitaan. Ja tämä oli huono asia, mutta kun sovittiin että juuri tämä yksilö on Oikein Tosi Rohkea Kettu, kelpasi se sitten.
Kaavana jälleen OB:n Drums sovellettuna, kankaana velour Kontista. Tuo sinisen sävy on ehkä juuri se kamalin sinisen sävy mitä olemassa on, kun muutenkaan en värin ylin ystävä ole. Mutta kun sattui niin halvalla pitkä pätkä olemaan niin eihän sitä voinut sinne jättää...

Edessä pilkkunapit kun poikasen sisävaatteissa ei kannata juuri vetoketjuja käyttää, jostain kumman syystä poika riisuu heti kaikki vetoketjulliset paidat pois!

Mutta mutta. En tykkää tästä oikeastaan ollenkaan! Joku alkoi tökkiä tekemisen loppuvaiheessa, en tiedä onko se tuo kamala sinisen sävy vai mikä, mutta tökkii ja ärsyttää pahasti. Kirjaimellisesti ketuttaa. Heti valmistumisen jälkeen ärsytti niin paljon että teki mieli roskikseen tukkia.
Poikasen päälle onneksi ei ihan niin ällöttävän kamala hirvitys kuitenkaan ole, ja tuosta ketusta tykkään kuitenkin joten se vähän lieventää väristyksiä. Ketuttaa kuitenkin!

32 kommenttia:

 1. Ihan mahtava kettu!!! Ja ihana on myös väriyhdistelmä...

  VastaaPoista
 2. Mutta kettu takissa on aivan ihana. Ja minusta tuo hupparin värikin on kaunis.

  VastaaPoista
 3. Musta tuo on kyllä aivan ihana!!

  VastaaPoista
 4. no voihan kettu. :D
  hieno siitä kuitenkin tuli.

  VastaaPoista
 5. Tuo on minullekin kaikista sinisen kauheista sävyistä juuri se kauhein. Mutta silti omistan itse tuon värisn neuletakin. Ja käytän sitä vieläpä tosi usein!

  Väristään huolimatta tämä takki on tosi kiva. Etenkin nuo napit, tykkään!

  VastaaPoista
 6. Ihana se on! Taisit saada vain yliannostuksen sinistä ommellessa.. Väriyhdistelmä on hieno, ja hauskan näköinen kettu :)

  VastaaPoista
 7. Se on ihana! Vaikkakin tuo sininen on vaatevärinä aika ikävä. Ja en voi myöskään sietää sinistä ja oranssia yhdessä. Mutta mutta, tuo on silti tosi kivan näköinen kokonaisuus, ja herra rohkea-kettu on huisin hieno!

  VastaaPoista
 8. Älä, väri on just sopiva Ketun kanssa! Upea!! Kettu erityisen hieno! Silmissä samaa kuin IceAge-oravalla ... vai mikä se sitkeä eläin on, joka selviää kaikesta?

  VastaaPoista
 9. Äh, sisninen ja oranssi on mahtavat yhdessä :)

  VastaaPoista
 10. Oi kun on söpönen kettu! Ja ihanat napit olet takkiin löytänyt :)

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtava!!! Miusta nuo värit ja kettu ja napit ja kaikki on ihan täydelliset!

  VastaaPoista
 12. Räyh miten pähee kettu =) itsekään en ole sinisen ystävä, mut tää huppari on hieno!

  VastaaPoista
 13. Onkohan miun tietsikan näytön säädöissä vikaa kun ei tuo sininen näytä miusta ollenkaan ällöltä, vaikka en värin ystävä olekaan. Hieno!

  VastaaPoista
 14. Minusta taas just aivan IHANA sininen!! :D Ja tuo kettuhan on aivan mahtava, hassun ja vähän viekkaan näköinen kaveri. :) Niin ja tuollainen poltettu oranssi ja sininenhän on ihan nappi yhdistelmä. ;)

  VastaaPoista
 15. ÄLÄ ketutu! Tuo on aivan ihana tuo takki! Ja tuo hiukan hömelön näköinen kettu on todella hauska! Mie tiiän että tuo ois ihan varmasti nuorimmaiseni kestosuosikki tuo huppari -pykkiinkään se ei joutaisi :)

  VastaaPoista
 16. Ymmärrän kyllä tuon sinisen tuskan, en itsekään tykkää sinisestä. Petrooli ja turkoosi ovat tänä vuonna lieventäneet sinisen inhoani, mutta yhtään perussinistä ei löydy omasta eikä pojankaan kaapista. Mutta tuo kettu on aivan mahtava, vähän arka, mutta kuitenkin niin rohkea :)

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana kettutakki! Mulla tulee tästä mieleen Lipfish -vaatteet, joista tykkään kovasti. Tuo kettu on supersöötti. <3

  VastaaPoista
 18. Minäkään en ole mikään sinisen ystävä, mutta tuo oranssi piristää sitä tosi kivasti. Ja tuo kettu!! I-H-A-N-A.

  VastaaPoista
 19. Kivan näkönenhän tuo takki on ihana...vaikken ihan ttuon sinisestä tykkääkkään, mutta kettu tuo sille jotain....

  VastaaPoista
 20. Supersöpö kettu ja väriyhdistelmäkin kiva :)

  VastaaPoista
 21. aivan mahtava! Ihana sininen, joka sopii todella hyvin kettutakkiin! Loistava kuva!

  VastaaPoista
 22. No höpsistä höö!! Ihan todella magee väriyhdistelmä!.. tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 23. Tykkään!
  Enkä mäkään ole sinisen ystävä.

  VastaaPoista
 24. Kettu on ainakin ihanan veikeen näköinen :)

  VastaaPoista
 25. Upee kettutakki, älä ihmeessä roskiin heitä :)

  VastaaPoista
 26. Minä ainakin tykkään ja kovasti! Ihanat värit ja upea, rohkea kettu!

  VastaaPoista
 27. Voi, kiitos teille kommenteista, lieventää vielä hitusen tätä ketutusta :) Ja poikasen päällä tuo tosiaan on ihan siedettävän näköinen.

  Jaana: Minä taas periaatteessa tykkään oranssin ja sinisen yhdistelmästä, siksi lähdinkin lieventämään tuota sinistä oranssilla, muttei sitten ihan toiminutkaan :D

  Eliisa: Hei niin muuten onkin, ja orava se tosiaan oli :)

  Miranda: Minäkin tykkään noista napeista tosi paljon, vihreillä vastaavilla fiksasin esikoisen talvitakin :)

  Peanut: Turkoosi ja petrooli on tehneet poikkeuksen minunkin sinisen inhooni, ja tummansininen yhdistettynä toisen värisiin tehosteisiin on myös ollut kohtuusiedettävä. Mutta tälläinen perusperusperus sininen; pläääh! :D

  Heini: Minulla tuli myös kuvaa applikoidessa Lipfish mieleen, piti ihan kaivaa kuva netistä uudestaan esiin, muttei ollutkaan tämän merkin :)

  VastaaPoista
 28. Minusta värit sopii tosi hyvin yhteen, vaikka tän sävyinen sininen ei niin mieleen olekaan. Kettu on aika veikeän näköinen. =)

  VastaaPoista
 29. Minä tykkään tuosta sinisestä :) ja kettu on älyttömän hieno! :)

  VastaaPoista
 30. Hauska juttu kun tästä tulee heti ekana mieleen firefoxin logo :DD

  VastaaPoista