tiistai 12. lokakuuta 2010

Luvassa lentäviä lehmiä

Sinä päivänä piti lehmät lentää kun tämä ikuisuusprojekti valmistuu, tänään kai niitä sitten on luvassa kun napitkin löysivät paikkansa.

Varmaan vuosi sitten jo aloitettu villatakki ihanaisesta Pelson Valma-villalangasta, nuo luonnonvärit!!♥♥ Yhtenä kappaleena omasta päästä virkaten, mutta kun minua ja minun hermoja ei ole oikein luotu mihinkään suurempaan langasta tehtävään, takin tekele hautautui aina jonnekin. Välillä kiskoin vimmalla vähän eteenpäin, ja nyt kun se tuli vaatehuoneessa myttynä vastaan, oli pakko repäistä viimeisetkin jotta se koon puolesta vielä jonkun käyttökerran saisi.
Hihoihin neuloen resorit, keltaiset osiot Novitan Tempoa. Huppukin tähän suunnitelmissa kuului, mutta hermoille piti antaa sen verran periksi, tilalle kummat kaulukset.

Vaikka huputtomuus hitusen harmittaakin olen niiiiin onnellinen ja tyytyväinen että tästä tuli ihan oikeasti valmis nappeja myöten! (Napit Oulun Ompelutalosta, melkoinen karkkilaari minulle se nappivalikoima :) )

13 kommenttia:

 1. ihana. virkatut nutut on ihania..

  VastaaPoista
 2. Ihana 70-luvun tyylinen takki!
  Varmasti poikakin piti:)
  Äitin(tai mummon)tekemässä on aina jotain taikaa,ainakin meidän lasten mielestä:)

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvän näköinen! Varmasti palkitsevaa saada valmiiksi ja käyttöön. :)

  VastaaPoista
 4. Nätti virkkaustakki.Vinkkinä muuten että virkkaat vaan kauluksia niin pitkästi että sopiva hupun korkeus,sitten vaan päälaelta sauma kiinni,tzadaa valmis huppu.Eihän siitä iso tule mutta tarviiko päähän mahtuakaan:)

  VastaaPoista
 5. aivan ihana takki! ja kiitos ideasta -jostain syystä miulle ei ole tullut mieleenikään että villatakin voi virkata :D

  VastaaPoista
 6. Hieno takki! Värit on ihanat. Muakin on alkanut virkattu villatakki kovasti houkuttamaan. Pitäis ensin entinen saada valmiiksi. Yksi projekti kerrallaan...ainakin yritetään pysyä siinä :-D

  VastaaPoista
 7. Suloinen villatakki! Ja ihana blogi sinulla muutenkin. Vasta äskettäin löysin tieni tänne :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat värit ja muutenkin kiva takki. Harmittaa kun ite ei osaa tuommoisia..

  VastaaPoista
 9. Oi kun kiva! Mullakin samanmoinen projekti vuoden varmaan marinoitunut, tosin noin 5 cm vasta virkattu;) Taitaa joutua siis purkuun joskus!
  Yritän nykyisin pitää kiinni säännöstä 2 työtä kerralla kutimilla tai koukulla.. Vanhoja ei lasketa;)

  VastaaPoista
 10. Heippa vieraille ja kiitos kommenteista! Eihän tuo nyt mikään mestari tekele ole, mutta se ilo siitä kun sai jotain tuollaista ihan oikeasti valmiiksi asti! :)

  Willis: Tuolla tyylillä nuo kaulukset syntyikin, aloitin huppua mutta jätin kauluksiin kun ei sinni enää riittänyt :) Eli saa kelvata tuollaisenaan :)

  Mari: Mukava nähdä uusiakin vieraita, tervetuloa toistekin!

  VastaaPoista