perjantai 21. tammikuuta 2011

Karkurit

Kontin palalaarista löytyi paksua ja jämäkkää vanki-raitaista trikoota.

Pätkästä riitti kahden karkurin verran.
Isommalle OttoBren Windy-kaavalla tunika, lisäten (yli-)pitkät hihat.
Oikein mukava-tunika, mukavan mallinen sivusaumoja kohti pitenevine helmoineen, ja kankaan ansiosta mukavan tuntuinenkin. Seuraavaan lisäisin vähän pituutta, paitaa tämän pituus on lähempänä kuin tunikaa. Mekoksikin asti pidennettynä voisi olla kiva.
Ja pikkukarkurille paita, kaava myöskin OttoBresta, muistaakseni mallia Reko.
Piristykseksi punaiset resorit ja poikasen itse valikoimana Velour Motives kuva.
Mutta mutta, minä en pääse oikein sinuiksi noiden velour kuvien kanssa. Ensimmäisestä kuvasta onnistuin käräyttämään pinnoitteen kun ei maltilliset yritykset tuottaneet tulosta, ja siitä viisastuneena pläräsin netin läpi kokemuksia tämän silitystä varten. 2-pisteen lämmöllä pöytää vasten tiukasti painaen ensin 20s, lisää 10s, ja pariin muuhun otteeseen vielä vähän lisää kun kuva ei osoittanut kunnolla kiinnittymisen merkkejä.
Lopulta näytti kiinnittyneen (suojakalvo ei kyllä älyttömän helposti irronnut...), mutta oravan jalat irtoilivat kankaasta jo ensimmäisellä käyttökerralla, eikä myöhemmät kiinnitysyritykset leivinpaperin läpi näytä tuottavan tulosta. Plääh. Voi viisaamaat ja kokeneemmat, mikä menee mönkään?

1 kommentti:

  1. Mukavan näköiset paidat teillä! :) ite oon kans ommellut itelle tunikan tuolla Ottobren kaavalla, mutta joo, enemmän pituutta kyllä kaipais ansaitakseen tunika-nimen :) muuten ihana malli kyllä! :)

    VastaaPoista