tiistai 19. maaliskuuta 2013

Visio

Tiedättehän te sen The Vision? Se jostakin iskee, kankaasta, tarpeesta, mistä milloinkin. Se kuiskii ja piinaa, eikä jätä rauhaan ennen kuin siitä tulee valmis.

Visio iski jo syksyllä, talvitakki hankintojen alla. Hyppäsi Eurokankaassa silmiin kankaana, eikä sitten millään meinannut jättää rauhaan. Kunnes pyörittelin laskentoja ees ja taas ja totesin kaupan takin tulevan halvemmaksi, ja ehkä niistäkin löytyisi kivoja. Ja löytyihän sieltä, parikin.Siinä vaiheessa Visio muka ovelasti piiloutui, välillä vain vähän kuiskutteli. Kunnes viime viikolla se kangas iski taas silmiini langan haku reissulla. Yksi yö Vision vallassa, seuraavana päivänä suunta Eurokankaaseen ja Visio sai voiton.


Kaavaksi Visio oli jo alunperin valinnut Luxurious Flowers OttoBren numerosta 5/12. Kun se näytti niin kivalta, eikä vaikeuskaan ollut kuin kahden palluran verran, kyllähän sen pitäisi onnistua.

Jep, jep. On joku syy siihen että en normaalisti etene vilkaisua pidemmälle kovin moniosaisten kaavojen kanssa, jotka vielä vilisevät kaiken näköisiä hakkeja ja vekkejä, vaikeita lausemuotoja ja käsittämättömiä sanoja. Mutta eihän se Visio siitä piitannut, kyllä se siitä, tehdään vain ohjeen mukaan.
Voin kertoa että tippaleipäaivot voivat mennä melkoiselle mutkalle tarpeeksi tiukassa aivotyöskentelyssä. (Jos nyt haluais muka fiksusti sanoa niin voisi väittää että tämähän sovellettu kaava, ei mokattu... :P )

 Jos ette jo arvanneet niin joo, ei mennyt niinku römpsössä. Iiiihan kaikki vastusti, ja kun ensimmäinen sovitus kertoi yläosan olevan ihan liian nafti, meinasi takki-kurja lentää kaapin perälle. Mutta eihän se Visio moista sallinut, tehdään nyt kerrankin kun on aloitettukin.
Pientä (eli isoa) fiksailua, lisää aivotyöskentelyä, purkamista, purkamista, purkamista. Ärräpäitä, hermojen menetystä, oivalluksia.Ja kappas vain, niin siitä takkia muistuttava tekele syntyi. Vetoketjutaskuineen kaikkineen.Hartioistahan se kirraa fiksaamisesta huolimatta, mutta eipä siinä, kyllähän tuo jo vähän hymyilyttää. On se kiva, kaikesta huolimatta.


Kyllä minä jatkossa takkini kaupasta ostan, eihän tämmöistä ruljanssia jaksa erkkikään. 

...Mutta mikä ihmeen kuiskuttelu olan takaa taas kuuluukaan...!

- Kaava siis OB 5/12 raskaasti mokattuna-sovellettuna-mokattuna-sovellettuna
- Kankaat Eurokangas (päällinen puuvillaa, tikkivuori, hupun vuori puuvillaa)

13 kommenttia:

 1. Ihana takki. Joskus mennään vaikeuksien kautta voittoon ja ainakin silloin kun joku kaava tai ohje tuntuu helepolta. :D

  VastaaPoista
 2. Wau! Kyllä kannatti - lopputulos on huikea!
  Ja sun hiusten värikin on ihana:) Onko se oma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on valitettavasti ihan purkista peräisin ;)

   Poista
 3. WOW!! Ihan huikean hieno. Olen sanaton.

  VastaaPoista
 4. No kyllä kannatti! Ihan sikahieno ja takuulla uniikki!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuon Vision eteen kannatti taistellakin, hieno takki!

  VastaaPoista
 6. On kyllä kuulepas makea takki!!! Varmasti ollut kova homma mutta nyt on niin upea takki, ne vaikeudet unohtuu (ainaskin siihen asti kun ne taas tule eteen...)

  VastaaPoista
 7. Uppee!!! Mä oon ihaillu muuallakin tätä vetoketjuvinossa takkia niin kiva malli...
  http://muitaihania.blogspot.fi/2012/10/teknotakki.html

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille, tosiaan tuntuu että taistelu kannatti, tykkään! ...Vaikka ne kaikki miljoonat virheet ottaa silmään ja päähän ja harmittaa, ja vaivihkaa huomaa miettivänsä että enpä toista samoja virheitä seuraavassa... Missä ihmeen seuraavassa?! ;D

  VastaaPoista
 9. Makea takki!Mä tein syksyllä lapsille tosta samasta kankaasta :)tikkasin itse ruutujen mukaan tikkikankaaksi :)aika herkku niinkin :)jostain syytä itsellenki en velä tehnyt mutta eihän sitä tiedä jos sun postauksesta innostuisin :)miten muuten on saanko mää kopsata ton sun bauhaus hylly tuunauksen?niin herkku!oliko se teippiä vai mitä siinä sisäpinnalla?

  VastaaPoista
 10. Oi, varmasti herkulliset tosiaan!

  Kopsaa pois, sisäpinnalla on siis dc-fix kontaktimuovia :)

  VastaaPoista