maanantai 22. heinäkuuta 2013

Aurinkoa!

Aurinkoa harmaisiin ja viileisiin päiviin.

Aurinkoinen meni niiden ostan-ostan-vailla-käyttötarkoitusta kankaiden sarjaan, Selialta tämäkin. Jotenkin niin ihanan retro kuosi, Pikkukiiski osaa!
Kuvio vaati minun mielestä ehdottomasti ehjänä säilyttämisen, joten malliksi perinteinen potkari, ja kaavana kokeiluun OB 4/13 Crawler. Muokkausta sen verran että nähtyjen kuvien perusteella kaavassa on turhan avara kaula-aukko ja käden tiet, niitä siis pienemmäksi, ja jalkaterien sijaan resorit lahkeen suihin. Kaikin puolin mukava ja nopeasti ommeltava kaava.
Henkselin päät tein PikkuHoon mainion ohjeen mukaan.
Kokoa hellyttävät 56cm, aika hyvin näyttäisi pitävän kutinsa. Nyt vain pitäisi tehdä inventaariota pikkuvaatteista, kovasti epäilen ettei suuremmin tälle kokoluokalle ole tarvetta, mutta kun mutta...! ;)

12 kommenttia:

 1. Nyt vasta huomasin tämän ilouutisen, onnea pienokaisesta massussa <3 Ihanaa! Ja niin kauniit pöksyt, minä tein tuosta kankaasta lahjaksi eräälle yksivuotiaalle singoallan.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä vaikutti tuo henkselinpää-niksi, pitänee kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä oiva vinkki, kaarevia päitä on kamala kantata.

   Poista
 3. Aivan ihanan näköinen haalari ja täytynee kokeilla tätäkin mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vaikuttaa varsin toimivalta. Harmittaa kun ei pääse kokeilemaan mikä toimii ja mikä, tuntuu hurjalta surautella sarjatuotantona mitään jos malli osoittautuukin ihan sudeksi. Tartten jonkun kokeilu-vauvan siis! ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Pikkuiset vaatteet on kaikki söpöjä, mutta tässä kyllä tuo kuosi vie söpöyden ihan äärimmäisyyksiin :)

   Poista