tiistai 15. lokakuuta 2013

Gentleman only

Kirpparilta neuleslipoveri, kangaskaapista pätkä mustaa neuletta, resoria, neppareita sekä OttoBre 6/11 kaava Grandpapa's.

Lopputuloksena jotain joka tuo vain mieleen sanan hellunen. Voin vain kuvitella miltä näyttää pieni herrasmies kun tämän kokoa 62cm saa päälleen.
Harmittaa nuo mustat langat tuolla resorissa, mutta kun laiska ei viitsinyt vaihtaa kun muuta mustaa oli seuraavaksi työn alla.

***************************************

Ja peruspertsaa isommille, herrasmiehiähän nämäkin.
T-paidat tarpeeseen esikoiselle, pojan itsensä suunnittelemat. Jotenkin nämä lasten ihan itse kankaita ja kuvioita myöten suunnittelemat on erityisen kivoja. (Kuva vain kaukana kivasta, voi syksy ja pimeys...)
Näissä käytetty silitysarkkeja, ihan mahtava vaihtoehto applikoinnille. Nämä paidat pyörineet jo tovin käytössä, kuivurissa myös, eikä kuvioissa näy mitään jälkiä käytöstä.
Applikoinnin lisänä toimivat myös mainiosti, skeittarille lahjaksi ylläoleva paita, jossa musta kirjaimenpohja applikoitu, vihreä osa silityskalvoa.
Voisin kuvitella että etenkin pienet yksityiskohdat applikaatioissa on hermoja ja aikaa säästävää toteuttaa näillä arkeilla.
Omat silitysarkkini tilasin täältä.

6 kommenttia:

 1. Mie oon maailman laiskin vaihtamaan lankoja...vaihdan aina vasta kun loppuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tahtoo ottaa liikaa silmiin, tulee jotenkin efekti ettei ole huoliteltu hyvin :P Onneksi tuo ei käytössä mihinkään paista :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tyylikäs nimenomaan, oranssit pikkufarkut olis aika herkku kaveri tälle :)

   Poista
 3. Siis voi taivas ku tuo pieni neule on niin hyvän näköinen! (:

  VastaaPoista