maanantai 7. lokakuuta 2013

Pinnallista


Beben pesä löytyi jo keväällä kirpparilta, ja tietysti fiksausta vailla. Mallia retro taas, jatkettava. Ei kuitenkaan ihan samanlainen kuin edellinen moinen.
Sänky itsessään oli tosi hyvässä kunnossa, mutta tuo väri, iik!
Hiominen paljasti alkuperäisen värin olleen valkoinen, ja sellaiseksi takaisin pääsikin. Mutta ei ihan helposti, ehei, voin kertoa että jokusen kerran manasin maalaus tuntien aikana tätä ainaista maalaamalla-siitä-tulee-hyvä-tyyliäni. Miksi ei voi koskaan ostaa ihan vain valmiina?


No siksi ku eihän valmiina saa just sellaista kun haluaa!

18 pinnaa per puoli, pituutta 37cm per pinna, ne kun laskee yhteen niin saa aika pitkän pinnan. Sitä kun ei allekirjoittaneelta kyllä löydy.
Ja hulluksi (tai aikuiseksi) olisin luullut itseni tulleen jos sänky ihan valkoiseksi olisi jäänyt. Ei sentään, valkoinenhan on vain mitä mainion pohja lisä tuunaukseen.

 Eri variaatioiden jälkeen päädyin Muotolabin ihaniin retrokukkasiin, sopii täydellisesti sängyn henkeen. Eikä se nyt miinuskaan ole että passaa meidän makkarin sisutukseenkin.

Sängyn taustalla vilahtava kaappi oli myös tätä hyvä-siitä-maalaamalla-tulee-sarjaa.
Kirpparilta tämäkin, kauheeeen ruma ja hirveeeen värinen Iskun arkistokaappi. Mutta kun oli niin jämäkkä, ja mikä parasta, sisältä löytyi vetolaatikot jotka on just hyvät vauvan vaatteiden säilytykseen. Maalia pintaan siis.
Ei paha, ei!
Nyt vielä sopivat tekstiilit pikkuiselle, ei tuohon kokonaisuuteen passaa sentään mitä tahansa pastellinalle-lakanoita ängetä ;)

... Ja pitkää pinnaa vaaditaan edelleen, toisen projektin ollessa vielä pahasti kesken...


11 kommenttia:

 1. Vau, vau ja vau!!! Voi kun minäkin saisin puhtia autotallissa odottaviin projekteihin...

  VastaaPoista
 2. Hihihi...oisi tosiaan hassu kun heittäs tuohon jotku kivat "perusvauvalakanat" pastellisävyin...Hieno on!! Mun kaikki "maalaamalla siitä hieno tulee"-proektit on autotallissa odottamassa "jokuiltakunkerkiän"-aikaa

  VastaaPoista
 3. Ihana sänky, ison työn olet tehnyt! Mulla myös autotallissa odottelee keinutuoli ja lipasto "nämähän on ihan hetkessä valmiit, vähän hiomista ja maalia", keinutuoli odottanut sitä maalia jo kolme vuotta ;)

  VastaaPoista
 4. Hei. Seuraavat tommoset viimesen kuvan pitkät pinnat kun löydät niin osta mulle! Siis jos on sen hintaset että itelleski ostaisit... ja wau! Kylläpä tulokkaan kelpaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään silmät auki! Törkeitä hintoja näistä nykyään pyydetään, tuurilla löysin tosi halvalla nuo meidän 6kpl. Vielä kun saisi viimeiset kaksi paikkailtua ja maalattua...

   Poista
  2. Eikä oo epäreilua, tuon pöydän ympärille tarvitaan 6 tuolia, 8 ois ihanteellinen :P
   Kurkipa muuten toriakin, sieltä minä nuo löysin, voin tarvittaessa hakea meille säilöön jos satut sopivat joskus bongaamaan :)

   Poista
 5. Joo pastellinalle-lakanat ei ehkä ihan istu kokonaisuuteen :-D Joka on kyllä upea! Todella mahtava sänky. Huonekalujen fiksaaminen on kauhean työlästä mutta lopputulos on yleensä vaivan väärtti :-)

  VastaaPoista
 6. Ikuisuus projekteilla näytti nyt kommenttien perusteella olevan yhdistävä tekijä; autotalli! Minulla on vain katos, joten pakko yrittää aina kohtuu ajassa hoitaa alta pois etteivät säiden armoille jää :)

  VastaaPoista