torstai 7. marraskuuta 2013

Vankkurit

Näillä vauvaa viedään!


80-luvun alkupuoliskon Orat löytyi kirpparilta jo pari vuotta sitten, vaivihkaa jäivät varastoon jemmaan ja niinhän niille vielä käyttöä tuli. Muotokieli ei ihan yhtä kaunis kuin 70-luvun malleissa, mutta riittävän kaunis kuitenkin. Sehän se tärkeämpää kuin nykyaikaiset ominaisuudet?! ;D


Näistäkin oli alkuperäinen kansipeitto hävinnyt vuosien varrelle, mutta sepä ei haittaa. Varsin toimivan ja ennen kaikkea silmää miellyttävä tee-se-itse-versio lähes saman sävyisestä vakosametista ja maailman parhaasta kakkara-kankaasta. On noista kakkaroista moneksi ollutkin, klik, klik, klik ja klik!
Käännettävää mallia tämä siis, ihan fiiliksen mukaan.
Kaveriksi vielä henkeen sopivaa makuupussia. Uudelleen verhoiltua äp-pussia siis taas.
Ettei vain kävisi liian helpoksi valinta missä pussissa bebe milloinkin pääsee vankkureihin, vaihtoehtoina kun löytyy ennestään jo ihan oikeita retroja, mm. The Nallepussi.

**********************
Navan alla voidaan paksusti. Tänään viikkoja täysiaikaisuuteen oikeuttavat 37+0, mutta mitään kiirettä ei vielä ole. Parempi vain että kasvaa vielä rauhassa, tämä kun meneekin kasvunsa kanssa ihan keskikäyrällä isommista pojista poiketen.
Ja kun en minä vielä uskalla enkä ehdi synnyttämään!

15 kommenttia:

 1. Hienot vaunut, kertakaikkiaan! Ja onnea täysiaikaisuudesta, itse en tällä viimeisimmällä kerralla ehtinytkään edes noille viikoilla asti ;-)

  VastaaPoista
 2. Onpa fiinit vaunut vauvalle. Mukavia viimeisiä viikkoja mahan kanssa. Minulla ystävä synnytti yllättäen tiistaina juurikin 37+0 viikoilla. Nyt mulla on ollut minivaatetehdas pystyssä :)

  VastaaPoista
 3. Hienot on vaunut :) Ja noihin käy kyllä väreiltään erinomaisesti se nallepussikin <3 Meilläkin on se :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat vaunut! Meillä on omat rattaani tallessa vm -79 :) Niissä on paljon paremmin tilaa kuin näissä uusissa versioissa. Pitäisi siihenkin tehdä tuollainen käännettävä kansipeitto. Tsemppiä viimeisiin raskausviikkoihin!

  VastaaPoista
 5. Ihanat vaunut, meilläkin 80-luvun Orat alakerrassa päikkärivaunuina odottelemassa ♥ kansipeittokin tallessa, kunhan kuminauhan jaksaisi uusia :P

  VastaaPoista
 6. Oo, ihanat vaunut! Kakkakuosi sopii noihin kuin nenä päähän! Tsemppiä loppumetreille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kakkakuosi :D Sitäkin, ainakin värin puolesta ;D

   Poista
 7. Kiitos kaikille kommenteista ja tsempeistä :)

  VastaaPoista
 8. Onpa kauniit vaunut <3 Tuo kukkakangaskin niin ihana. oih jettä. meinaa iskeä vauvakuume ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. Ihana t! Meillä nukutaan samanmoisissa aina mammalassa kyläillessä :)

  VastaaPoista
 10. Mahtava toi ruskea! <3 Etsin itsekin vanhoja vaunuja meidän pojalle, mutta meidän täytyi tyytyä 90-luvun vaunuihin. Ja kaiken lisäksi vaunuissa oli homeinen neonkangasoksennus joka oli saatava pois. Entisöitiin vaunut siis ihan täysin ja mahtavathan niistä tuli! (Vaikka oon silti kateellinen kaikille, joilla on alkuperäiset kankaat)
  Löydät vaunut blogistani; http://pellavatehdas.blogspot.fi/search/label/lastenvaunujen%20entis%C3%B6inti

  VastaaPoista
 11. Kerrassaan upeat! Ihanan ruskeat! Mäkin olen aikoinanaan entisöinyt vanhat kiesit meidän muruille =)

  VastaaPoista