sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Läääst-siison

No ku muutki niin sitte määki. Ihan eka jumppari, sillä kaikille tutulla Ottobren kaavalla.
Pienimmälle, kokona 68cm, joka toki on melekosen iso vielä. Paitsi perinteisesti sen haarakorkeuden osalta. No, saanpahan tehä toisenkin, sopivan.
Kankaiden osalta minä oon vissii ihan läääst-siiison, niinku retro kuulostaa tänä päivänä olevan. Mutta eipä se haittaa, retro onkin minulle pysyvä Juttu eikä mikään hetkisen muotioikku. Ja oonhan minä nyt muutenkin ihan läääst-siiison.
Piparikukka joustis hartaasti säilöttyä, ruskea Hanhelin hyvästä alesta.
(Ja on ne lahkeet oikeesti ihan saman mittaiset, muistais vain sen asettelun ennen ku kuvaamaan säntää.)
Mut vaikka vaatteet ja äiti läääst-siiison oiski niin Bebe on ainaki ihan fresh!


21 kommenttia:

 1. Kaunis puku ja herttainen puvun asukas ;D Mä liityn joukkoon, retrokuosit ei minusta eikä lapsistani lähde vaikka eivät enää valtavirran muodissa näkyisikään. Minkäs sille voi, että tykkää kunnon väreistä ja selkeistä kuvioista eikä mistään beigen ja harmaan ja mustan ja valkoisen utuisista liitoista. Ei sitä mieltymyksiään voi muuttaa muodin mukaan. Retrot ovat olleet meillä jo ennen kuin tulivat yleisemmin ihmisten kangaskaappeihin ja siellä ne pysyvät materiaalivarastona ja käyttövaatteissa nytkin, kun moni siirtyy muotitietoisena muihin esim piirretyn näköisiin kuoseihin. Lily

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se varmaan onkin että ei muodin mukana näihin väreihin ja kuvioihin hurahtanut, vaan se on sitä omaa makua :) Toivottavasti kaikki kangasvalmistajat eivät kuitenkaan hylkää tätä suuntausta, nämä nyt "muodin huipulla" olevat ei oikein iske minullekaan.

   Poista
 2. Hei, jos et tuota ihanuutta aio säilöä,niin minä voisin ostaa sen sitten kun liikenee :)
  Ja en puhu vauvasta vaan haalarista :D
  -Sanniska

  VastaaPoista
 3. Hieno on vaikka onkin niiiiiin nähty :)
  Itse tykkään edelleen tuosta turkoosista piparikukasta ja harmittaa kun ei mulla tätä ole. Kestovaipoissa meillä oli aikoinaan molempia värejä PULina ja ruskeaa joustiksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta noita molempia löytyy joustiksena vieläkin, suunnittelupalkkiona useamman metrin sain. Turkoosi on kyllä nyt tämän jälkeen niin vähissä että taitaa loput jäädä marinoitumaan muistojen arkkuun :)

   Poista
 4. Tosi hyvännäköinen! :) ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Oi sentäs mikä söpöstys puvun sisällä ja tuo turkoosi piparikukka on ihanaa. Tänään just mietiskelin kun leikkasin kankaita että retro on monen mielestä ihan out mut minä vaan tykkään väreistä ja kukkakuoseista ja söpön lapsekkaista kuoseista kans :)

  VastaaPoista
 6. Ihana! Hyvin sopii kankaat toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruskea passaa tämän kanssa tosiaan hyvin, tainnut ollakin kaikissa minun ompeluksissa yhdistetty samalla tavalla.

   Poista
 7. Olkoon vaikka kuinka lääst siisonii, niin ihan älyttömän hieno se on! Ja vauva supersuloinen <3

  VastaaPoista
 8. On se hineo ja niin suloinen nyytti :)

  VastaaPoista
 9. Niin ihana lapsi ja puku:)! Tulee ihan vauvakuume itelle, vaiva, joka on pitkään loistanut poissaolollaan, uhkaa taas uusiutua ;)! Ja mikä on se läst siison, kukapa senkään määrää, mistä saa tykätä ja mistä ei:).. Kaikki mikä on omasta mielestä kaunista, on kyllin hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvakuume on vaarallinen vaiva ;D
   Jep, mitäpä tuo haittaa jos itse läääst-siisonista tykkääkin :)

   Poista