torstai 16. tammikuuta 2014

Maiskis!

Ihan mahoton ompeluvimma päällä, tai sen verran mitä jälkikasvu antaa sitä toteuttaa.
Tällä kertaa vuorossa, yllätys yllätys, nuorimmaiselle lisää vaatekaapin täytettä. Tai siis ihan oikeasti kaivattua lisälämmikettä, täällä on ihan liian kylmä!

Onni ja Ilonan katselukorttien tyyli miellyttää niin poikaa kuin äitiäkin, mansikkakortti saakin osakseen lähes yhtä hurmaavat hymyt ja juttelut kuin se perinteinen korruptio-hymynaama. Siis saa poikaselta osakseen, äiti tyytyy kilpailemaan huomiosta noiden niiiin mukavien kuvien kanssa.
Herkullinen mansikka päätyi silityskalvoille ja velour-huppariin.
Kaavan pohjana Ottobren (3/12) Panda-huppari, koko 62cm. Ja jotenkin minä taas huppuun päädyin, vaikken pidä niitä edelleenkään kovin käytännöllisenä tuon köllijän kanssa. Noh, saavat isoveljet hihitellä kuinka pienin on ihan räppäri huppu päässään :)
Tätä tehdessä, peittari + kantinkääntäjä yhdistelmällä kantatessa, totesin taas kuinka kannattikaan se alun taistelu noiden värkkien kanssa tehdä, kyllä kanttaaminen on niiiin nopsaa ja mukavaa noiden kanssa!
Maiskis vaan, on se aika herkku!

10 kommenttia:

 1. Ihanat neutraalit värit ja pirteä marja piristeenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, musta-valkoinen on lähes yhtä kiva kuin ne räiskyvät värit mihin yleensä päädyn :)

   Poista
 2. Aivan ihana <3 Mä se en saa mitään ommeltua ja kanttaaminen ilman kääntäjää on kyllä aika peestä. Mun pitäis ommella imetystunikoita/huppareita ja kankaitaki olis vaikka kuin.

  VastaaPoista