lauantai 18. tammikuuta 2014

Pacman

Esikoinen ei koskaan ole ollut turhan tarkka vaatteistaan, ilahtuu kaikesta mitä saa, eikä käytä keskimmäisen tavoin aikaa vaatekaapilla valikoiden mitä päälleen vetää.
Keskimmäisen esimerkkiä seuraten on kuitenkin innostunut esittämään toiveita äidin vaatetehtaalle, ja nehän äiti mielellään toteuttaa. Tällä kertaa tilattiin Pacman pusero.
Materiaalina musta joustocollege Hanhelista, minulle ensi kosketus tähän tämän hetken kuumimpaan materiaaliin. Mukavan helppo työstää, mutta voi jee kun imee joka ikisen irtokarvan ja haituvan puoleensa!
Kaavan pohjana joku nimeämätön raglan.

Kuviot askarreltupaskarreltu silityskalvoista.
Ja vaikka ideana pusero olikin kiva, lopputulos on kuitenkin vähän plääh. Mutta tilaaja ei onneksi ollut samaa mieltä, iloisena otti tuotoksen vastaan, ja se paras kiitos taisi olla toteamus "laitan tämän heti maanantaina kouluun!"

9 kommenttia:

 1. Kiva idea ja minusta onnistunut toteutus. Jännää kun koko ajan tulee uusia hittejä nyt nuo silityskslvot niin mitähän seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulee uusia juttuja :) Suurimman osan kuvista minä kyllä edelleen applikoin, sen verran hinnakkaita nuo kalvot, ja ei värejä/kuoseja löydy yhtä hyvin kuin tuolta pohjattomasta tilkkulaatikosta.
   Tämä vain olisi tainnut jäädä tekemättä jos applikoimalla olisi pitänyt toteuttaa :D

   Poista
 2. Tää on kyllä kiva :). Ja tiedän tunteen, että valmis vaate ei välttämättä vastaa omaa visiota, eikä siis ole omasta mielestä niin hyvä kuin voisi olla, mutta käyttäjä (ja kaikki muutkin) ihastuvat ikihyviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan jännä miten jo valmiiksi muodostuu se mielikuva vaatteesta. Noh, tässäkin pääasia että käyttäjä tykkäsi :)

   Poista
 3. hyvä idea. mä tykkäsin hirveesti marimekon ohuesta mustasta joustocollarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös tykkäsin ideasta, pointsit siitä poikaselle :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hihii, minä olen ihan hurahtanut näihin vinoihin kiinnityksiin :)

   Poista
 5. Aivan ihana,,voi kun mulekin lapset sanoisi ompele tuollainen tai jotain :)

  VastaaPoista