maanantai 14. huhtikuuta 2014

Vinkura

No tulipa kyllä kuvionsa mukaisesti yks vinkura tästä hupparista!
Jo leikkausvaiheessa se lähti vetämään, ihan vinkuraan. Kuvio veti jotenkin kummasti pesun jäljiltä vinoon, ja huolellisesta mallauksesta huolimatta ei kappaleet tietysti osunut suoraan kuvion mukaan. Helmaa sitten sumplittiin kumpaankin suuntaan, mikä on se oikea suora ja mikä kuvion mukaan suora. Lopputulos jostain niiden väliltä.
Kuviota yritin hetken mallata menemään nätisti raglansaumoissa, mutta aivothan siinä meinasi nyrjähtää.
Vetskari veti vinkuraan tukikankaista huolimatta, ja kun taskuja viimeisenä viimeisenä suhasi paikoilleen, ei jaksanut enää välittää. Tehtiin sitten viimeisen päälle vinkuraan.
Mutta mikäpä siinä kun lopputulos on vinkuroistaan huolimatta oikein käyttökelpoinen. Vaikka just ja just siinä rajalla värikkyydessään että osaanko pitää, mutta onneksi jo kovasti pidetty ja tykätty.


Kankaana Metsolan wave ja yksivärinen joustis, kaava Ottobre Casual cardi. Kaavaan muokattu nappien tilalle vetoketju, hihoihin lisää pituutta, helman pituus vetoketjun mukaan soviteltu, huppu tehty tuollaiseksi kaulusmalliksi.


 Seuraavaksi sitten urakkahommaa, seiskanelosta pukkaisi. Leikattuna 13 vaatekappaletta, siinä voi tovi jos toinenkin vierähtää.

8 kommenttia:

 1. Kierot kankaat on ärsyttäviä. Ei näytä tässä kyllä yhtään vinkuralta lopputulos. Kiva, raikkaan keväinen takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ärsyttäviä, laiskana kun tykkäisi aina taitteelta leikata.

   Poista
 2. Ihana "vinkuratakki" Ja tsemppiä tuon leikatun pinon kanssa! (:

  VastaaPoista
 3. Miekin oon monesti taistellut kuivatuksen jäljiltä vinkuroiden kankaiden kanssa, ärsyttävää! Mutta hienolta tuo näyttää, eikä niitä vinkuroita vauhissa huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää olla tarpeeksi nopea liikkeissään :D

   Poista
 4. Mäkin jokin aika sitten leikkelin pesun jäljiltä vinkkuraan mennyttä velouria... aika hankalaa! Mutta kyllä tuo hyvältä käyttövaatteelta näyttää! Ja tsemppiä urakan selätykseen!

  VastaaPoista