maanantai 5. toukokuuta 2014

Seiskanelosta - pöksyosio

Pöksyjähän se tuo kasvava nuori mies tarttee myös.

Näiden kanssa oli sama linjaus kuin bodeissa; kaikki tarvittava piti löytyä omista varastoista, kankaat, resorit, vetskarit. Niinpä mallikin valittiin aina sen mukaan miten tarvikkeet löytyi.
Ihan tavallisia pöksyjä muutamat. Ruskeat ja vihreät velouria, muut joustista. Kaikki kankaat joskus jotakin varten ostettu, näihin saikin mukavasti uppoamaan niitä viimeisiä hankalan kokoisia tilkkuja. 
Kaavana se kuuluisa joku, löytyi valmiiksi piirrettynä kaavakansiosta.
Ihanatihanatihanat Laulukalat, raaskin lopultakin näihin sakset iskeä. Hartaasti siis marinoitu, ja tilattu silloin joskus ihan vain siksi kun on niin ihana.
Kaava Ottobre Crawler, muokattu jalkaterien tilalle resorit, sekä haarakorkeuteen pari senttiä lisää. Henkselin päät PikkuHoon ohjeella.
Ei nyt ihan pöksyt mutta saapi mennä tähän osioon, jumpsuit. Kangas ostettu sulovileeninä, kun halvalla sai. Perheen miesväki valikoi parista vaihtoehdosta tehosteeksi oranssin, hupun vuori Pehemiän trikoota.
Kaavana uudelleen piirretty Ottobren jumppari. Piirsin kaavan oikeassa koossaan, lätkäisin paperin päälle ja piirsin käytännössä kokonaan uusiksi. Jostain syystä alkuperäisessä oli minulla hirmuisesti heittoja, mm. sivupituuksissa. Eli kaikki mittanauhan kanssa uusiksi, lisäksi haarakorkeuteen lisäsin  pari senttiä, myös lahkeisiin lisää mittaa.
Tämän toteutin ilman vetoketjun ja hupun kanttauksia.
Aurinkoisesta vielä huppuhaalarit. Tästä aiemmin tehty potkarit.
Kaava muokattu tuosta muokatusta jumppiksesta, eli oikea muokkauksien muokkaus. Tykkään tosi paljon tästä mallista, pienemmässä koossa tehty aiemmin Lillitin.

Siinäpä sitä, yhteensä 13 kappaletta seiskanelosta, perustarpeen verran pikkumiehelle. Siis niiden aiemmin hamstrattujen lisäksi ;) Määrä kuitenkin sen verran kohtuullinen että jää myös niille inspiraatioille tilaa, ilman että hukkuu vaatepaljouteen.
Lähiviikot taitaa kuitenkin kulua koneiden sijaan pistolapion ja kottikärryjen seurassa, sen verran näyttää piha täyttyneen erinäisistä multaläjistä ja kuopista...!

5 kommenttia:

 1. Ihana värisuora!! Kyllä kelpaa pojun noissa viipottaa pitkin lattioita :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pino housuja! Niitä kyllä tarvitaan, meneville pojille (ja lapsille yleensäkin) kun sattuu ja tapahtuu aina jotakin. Laulukala on ihana kuosi <3, tosin tykkään kyllä näistä kaikista. Hyvin käy oranssit tehosteet siniseen.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja, varsinkin nuo potkarit ja jumppis :)

  VastaaPoista
 4. IHANIA! En osaa muuta sanoa :)

  VastaaPoista