keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Taikametsä

Kesä yllätti vaatettajan. Eihän vauvaa enää villapuvussa pihalle nukkumaan voi tupata, eikä tuo Suomen kesä niin luotettava ole vähissä vaatteissa voisi joka päivä kelliä. Tarvetta kevyelle haalarille siis! (Tai siis vaihtoparille, eihän yhdellä jumppiksella pärjää.)
Kankaaksi hyvin marinoitu Taikametsä-joustofrotee. Kaava oma muokkaus Ob:n jumppiksesta, sama kuin täältä löytyvä sininen apila. Tuolla mainittujen muokkausten lisäksi leveyttä otettu roimasti alkuperäisestä pois, tähän myös hiippahuppu. Hupun reuna kantattu isommalla diffillä että pysyis päässäkin.
Tehostevärejä mallatessa iskikin päähän kerrassaan hurja ajatus; mitäpä jos ei laittaisi tehosteväriä ollenkaan?! Ja niin minä hurjaksi äidyin vanhoilla päivilläni, tuosta noin vaan laitoin valkoiset kanttaukset ja vetskarin.
Kunnes sitten huppusaumaa piilottaessa lipsuin.
Kun ei vaan pystynyt!
Kaveriksi vielä kesäinen myssy. Myssyn kaavan muistelen olevan mallia Ottobre 1/05. Tuo myssyn malli on kyllä iskenyt ihan täysillä, istuu mukavasti vauvan päähän, tosi nopea tehdä ja on ihan supersöpö.
Ja kun pitäähän niitä vaihdokkaita olla mätsättäväksi...


Psst, huutikseen nyt naputeltu jotakin pikkuvaatetta, retroa ja joku omatekoinen, lisää tulee kunhan jaksan naputella, klik :)

9 kommenttia:

 1. Mikä aurinko tuo jumppis! Myssyt näyttää kivoilta, täytyykin etsiä kyseinen lehti ja ompasta pari pipoa lähipiiriin syntyville vauvoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tosiaan tuota kaavaa, mukavasti saa pikkupalatkin hyödynnettyä :)

   Poista
 2. Ps. Kummi ottaa mielellään vastaan kuvan maailman söpöimmästä nuorimmasta kummipojastaan maailman söpöimmässä jumppiksessa maailman söpöin myssy päässä... :)

  VastaaPoista
 3. Hei. Olisi tosi kiva, jos kertoisit miten tuon huppusauman piilottamisnauhan teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin vähän hankalampi sanallisesti selittää, josko tekisin kuvallisen postauksen aiheesta? :)

   Poista
 4. OI kuinka ihana! Ja tuo lakkimalli on ihan huippu. KAnkaat niin nam! Kesä yllätti mutkin, kun sain valmiiksi kesävaatetta, iski "syksy".

  VastaaPoista
 5. Ihana jumppis ja söpöt lakit :)

  VastaaPoista