torstai 26. kesäkuuta 2014

Graffiti

Keskimmäisellä kävi taas kutsu kaverisynttäreille, ja kun lahjaa pohdittaessa poikanen itse ehdotti että äiti ompelisi jotain niin pakkohan siihen oli tarttua.
Riskipeli tokikin, varsinkin kun lahjan saajaa ei kunnolla tunne, mutta päätin luottaa että jos meidän vaatenirso jotain suunnittelee ja kelpuuttaa niin josko se olisi ikätoverinkin makuun.
Yhdessä suunnitelun jälkeen päädyttiin t-paitaan ja graffiti-applikointiin päivänsankarin nimikirjaimella. Värit valikoi poikanen, trikoo R-Collectionin murrettu oranssi, applikointi trikoota ja joustista. Kaava Ottobren Slim-Fit.
Nämä graffiti-kirjaimet on olleet tosi tykättyjä meidän perheen miehillä, jokaiselta löytyy joku vaate varustettuna näillä. Sopii hyvin niin pienelle kuin isolle, valmiita kirjaimia löytyy esim. Googlen kuvahaulla hakusanalla "graffiti letters".
Niskaan pesu- ja kokolappu ommeltu taas peittarilla yhdellä neulalla, ihan kiva yksityiskohta oikeallekin puolelle kontrastivärinen tikki.

Valmiin paidan nähtyään keskimmäinen totesi "äää-ä, minä haluaisin tuon itselleni!" Toivotaan siis että lahjan saajakin tykkää, jäämme jännityksellä odottamaan :)

4 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä upea! Täytyy laittaa idea tuosta graffiti-kirjaimesta korvan taakse, kunhan seuraavan kerran jotain lahjaa isommille pojille tarvitsee.

    VastaaPoista
  2. Aivan tosi hieno synttärilahja ja muutenkin! Onnellinen saa olla kuka tuota makeaa paitaa saa yllään pitää! Heti tilaisin sulta jos olisit tilausompelija:)

    VastaaPoista