tiistai 15. heinäkuuta 2014

Meghan talonpoika

Facebookin ompeluryhmässä tuli vastaan kaava, joka on kuin tehty kaappiin jemmattuja retrolakanoita ja hellepäiviä varten, Sis Boomin Meghan peasant dress. Naps naps vaan, niin lähti luottokortti-neitsyys netissä.

Piti ihan googlettaa että mitä se tuo peasant meinaa, talonpoikaahan se, vaikka singoallana tämä malli lienee paremmin tunnettu.
Ekana testiin keltakukkainen pussilakana, pituutta reilun paidan verran, sillain mukavasti farkkujen kanssa yhdistettäväksi. Ja on kulkaa niin Neiti Kesäheinä olo kun tämä päällä liihottaa!
Tämä pussilakana otti pituutta mekon verran, ja ulkonäön yöpaidaksi. Pah, kun harmittaa, tämä kuosi on niin nätti. Ehkä nippanappa pillifarkkujen (tai kalsareiden) kanssa voipi vakuutella kulkevansa ihan päivävaatteessa. Mutta oli yö tai päivä niin ihana se on!
Summasummarum, huippu kaava! Todellisuutta vastaavia kokoja löytyy reilusti, ja kuminauhoilla on helppo fiksata vielä itselle sopivaksi. Myös kuppikoon mukaan löytyy eri leikkausvaihtoehdot.
Kaavan mukaan tein, paitsi helmaa en tulostanut ollenkaan vaan piirsin sen oman maun mukaan. Kuminauhojen pituus myös ihan vain sovittamalla ja säätämällä. Suosittelen!

***
Kaava tilataan siis Etsystä sähköisenä, hintaa 7,50e. Etsyyn pitää luoda tili, ja maksaminen hoidetaan joko Paypalilla tai luottokortilla. Tilin luomisen ja tilauksen jälkeen kaava on ladattavissa, suoraan Etsystä napsautin sen tallentumaan omalle koneelle. Sitten vain valikoimaan sopiva koko ja tulostin laulamaan :)
Mukana tulee myös kattavat ompeluohjeet.

13 kommenttia:

 1. Oii molemmat on todella kauniita! Mun on ehkä pakko itsekkin ostaa tämä kaava :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän ihania mekkoja :) Siis WAU! Nytpä tiedänkin mihin käytän lakanakankaitani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä just hyvä lakanoille, en voi olla hämmästelemättä kuinka mukava ja samalla kaunis vaate tämä on!

   Poista
 3. Ihania mekkoja ihanista kankaista!

  VastaaPoista
 4. Upeita ovat molemmat! Ihanat lakanat olet löytänyt näihin, kuosit on niin kesäiset. Tuo kaava kyllä alkoi kiinnostaa, täytyy tutkia tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveen simppeli ja yksinkertainen kaavahan tämä on, oisko se sitten siinä syy toimivuuteen :)

   Poista
 5. Onpas kivan näköisiä! Valitsemasi kankaat käyvät hyvin tuohon malliin.

  VastaaPoista
 6. Ihania, etenkin toi sininen! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kankaita ja sopii todella hyvin mekon tyliin! Wauuuu!

  VastaaPoista