keskiviikko 13. elokuuta 2014

Origami wall

Olohuoneen iso seinä alkoi kyllästyttämään, johan minä sen kanssa henkilökohtaisen ennätyksen tein kun lähes muuttumattomana reilu kaksi vuotta pysyi.
Väriä, väriä, väriä, sitähän minulle pitää olla. Jos joku vaikka ei ole sattunut huomaamaan. Kuviotapetit ei tulleet kyseeseen minun ailahtelevalle mielelle, enkä halunnut lähteä kovin railakkaasti maalaamaankaan tuota hallitsevaa seinää. Ja jotakin kolmiulotteistakin teki mieli.
Inspiraatiota etsiessä törmäsin tähän kuvaan, ja ei kun opettelemaan origamien taittelua.
 935 taitosta ja tämä siitä tuli.
Summa mutikassa, fiilistellen, niitä seinään tökin, tuttuun tapaan ilman mitään suunnitelmallisuutta.
Seinällä oli aiemmin jättikokoinen kello joka ei tähän hässäkkään enää sopinut. Suunnittelin jo sen maalaamista, mutta tuon toisen puoliskon ideasta irrotinkin kellosta vain koneiston ja viisarit ja tökkäsin ne seinään. Ja vähän lisää origameja siihen jatkumoksi.

Vähän mustaakin, yksi raita aanelosilla kartonkiarkeilla.
Ja oon kuulkaas ihan vallan ihastunut tähän! Pitää vielä vähän makustella että tökkäsenkö muutaman origamin lisää tuohon kellon ympärille.
On näissä jotakin ihan mahottoman viehtättävää.
Kaikki on kiinnitetty karhuteipillä, ja ainakin toistaiseksi näyttäisi nätisti pysyvänkin seinässä. Helppo ja näyttävä toteutettava siis vaikka vuokra-asuntoonkin.
Ja tartteeko taaskaan ees mainita että kuljen talossa nyt silmät kiiluen ja papereja hypistellen, mihin kaikkialle ja miten näitä voisikaan...

11 kommenttia:

 1. Aivan upea! Todella hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. Aikas hieno taideteos! Kello sopii kokonaisuuteen hienosti :)

  VastaaPoista
 3. Hieno idea ja upea toteutus! Enpä olisi keksinyt käyttää liimattavaa tarranauhaa tuommoiseen tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, kyllä tuota on kiva katsella :) Lapsienkin mieleen tuntuu olevan, on pysäyttänyt kyllä jokaisen lapsivieraan ihmettelemään :)

  VastaaPoista