keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Baby pink

Minä olen niiiiin tylsä ja ennalta arvattavissa mitä tulee vauvalahjoihin, siis tyttövauvalle meneviin.
Se 
on 
aina 
vaaleanpunaista.

Mutta minä vannon ja vakuutan että tällä kerralla minä ihan oikeasti yritin kaikkeni että se olisi jotain muuta. Selasin ja selasin nettikauppoja, mietin ja pähkäilin, odotin inspiraatiota.
Mutta jotenkin, uudestaan ja uudestaan, palasin koko ajan Pehemiän sivuille tämän joustofroteen ääreen. On se niin äärettömän kaunis! Eihän siinä sitten muu auttanut, tätä tulemaan ja kaveriksi vielä mustaa pallotrikoota.
Body Kisuliinin (Ottobre 6/12) kaavalla, ihan simppelinä että voi helposti yhdistää ihan mihin vain.
Housuissa ensimmäistä kertaa testissä Little Houses (Ottobre 1/12), mainio kaava!
Lakki mukava perusmyssy, kaava Ottobre 1/05.
Liivimekon tein Crawlerin (Ottobre 4/13) pohjalta. Alkuperäisestä olen jo aiemmin muokannut pään- ja kädentiet vähemmän avariksi, sekä henkselinpäät teen luotto-ohjeellani. Mekkoa varten tein saumat sivuihin jotta helma sai muotoa.
 

Onnea ja iloa pienen ihmisen elämään!

Ja ps. en silitä! Silitysrauta on minulla vain ja ainoastaan silityskalvoja sekä tukikankaita varten, niin kerta ;)
Minusta on tuntunut viime aikoina, kuopuksen valloittaessa maailmaa ja lyhyempiä päiväunia nukkuessa, että en ehdi enää ompelemaan juuri lainkaan. Ulkomuistista tehty laskutoimitus kuitenkin paljasti että viimeisen kuukauden aikana on tullut ommeltua yli 20 tekelettä! Missä välissä lie kaikki syntyneet.
Keskimmäinen poikanen heitti haasteeksi tulkittavan lauseen ilmoille; "pystyisitkö äiti olemaan viikon ompelematta?". Siinäpä hyvä kysymys, tähän on ehkä pakko tarttua kunhan ensin hurauttelen nuo pakko-tarve-ompelukset alta pois ;)

******
Ja muistutuksena vielä;  
ylihuomenna 10.10.14 Roosa Nauha-huutokauppa!
Facebook-ryhmän löydät täältä, sieltä löytyy jo hieno määrä kauniita käsitöitä joka lähtöön. Ryhmään kannattaa liittyä jo nyt tutustumaan kohteisiin ja ohjeisiin, on sitten selvää pässinlihaa kun huutokauppa starttaa. Mukava ja helppo keinoa osallistua hyväntekeväisyyteen, niin äärettömän tärkeällä asialla.

18 kommenttia:

 1. Miten mulla on mennyt ohi, että tuota kangasta on ollut myös joustiksena :o Itsellä on sitä trikoona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin näyttää olevan myynnissä :)

   Poista
 2. aivan ihana setti! Itselläni on samaa kangasta kaapissa odottamassa liivihameiksi pääsyä. Ihanasti olet yhdistänyt tuota pallotrikoota. Itselläni on ollut mielessä haastaa itse itsensä viikon ompelutaukoon. saa nähdä onnistuisiko jossain välissä, nyt vain tuntuu olevan niin monta kivaa juttua odottamassa vaatteeksi pääsyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pallotrikoo on kyllä kuin tehty tämän pariksi :)
   Minä vähän luulen että minun haasteen kanssa käy sitten niin että viikko on täynnä maalausta, remppausta jne. Ei osaa olla tekemättä mitään :D

   Poista
 3. Niin syötävän suloinen setti ♥ Minultakin on mennyt ihan ohi tämä joustofrotee versio. En koskaan ostanut sitä trikoota, vaikka monta kertaa meinasin. Onneksi, koska joustofroteesta tykkäänkin enemmän.

  VastaaPoista
 4. Niin ihana, ihana, ihana!! Tuo joustis on kyllä kaunis, voi kunpa olisi se pieni tyttö, jolle tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi noita tyttöjä aina ilmestyy toisille :D

   Poista
 5. Oi, mikä ihana setti. Kyllä lahjansaajan kelpaa! :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen setti! En minäkään osaa pienille tyttövauvoille valita väreistä kuin vaaleanpunaista. Sinulla on tässä ihanasti tuo mustavalkoisuus vaaleanpunaisen lisänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se vaaleanpunainen vain kuuluu noihin pikkuisiin tyttöihin :)

   Poista
 7. Tänään juuri posti toi tuon kankaan tännekin ja ehkä yksi ihanimmista kankaista joita meillä on ikinä ollut! ! Muuntuu itselleni huppu tunikaksi ja juurikin tuolla samaisella pallotrikoolla vuoritettuna. Ihan alkoi hymyilyttää kun tämän setin näin. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan älyttömän kaunis, väritys just eikä melkein onnistunut.

   Poista