lauantai 11. lokakuuta 2014

Taso menneisyydestä

Silloin sen päällä oli Finluxin kuvaputkitv. Sellainen ruskeakuorinen, olisiko ollut joku puujäljitelmä.
Ei kaukosäädintä, ihan piti itse kävellä äänenvoimakkuutta säätämään ja kanavaa vaihtamaan. Ei niissä kanavissa kyllä paljon vaihtamisen varaa ollut, ykkönen ja kakkonen.

Kun sitten se kolmaskin kanava tuli, oli se aika mahtava juttu. Piti antenni suunnata uusiksi, ison kaupungin suuntaan, että alkoi näkymään.
Muistan vieläkin sen telkkarin nappuloiden sormituntuman, miltä virtanäppäin tuntui, neliön mallinen, pieni painauma keskellä.

Tason alla, ritilän päällä, oli Anttilan ja Elloksen kuvastot.
Tämä ei ole se sama taso, mutta samanlainen.
Ilmainen, kovin ilahduttava löytö.

10 kommenttia:

 1. Ihana!!! Mulla on netistä pinterestiin napattu kuva vastaavanlaisesta, tuunatusta versiosta. Löytyy tältä sivulta: http://www.styleroom.fi/album/44568

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta näytti tuokin! Muistelen nähneeni jossain myös version jonka kansi oli valkoiseksi maalattu.

   Poista
 2. Ihan ku meijän tv-taso oli! terv Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tainnut aika monesta kodista löytyä :)

   Poista
 3. Meillä oli kanssa ihan samanlainen tv-taso, tai itseasiassa se on vanhemmillani vieläkin käytössä. Joten ihana löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että on tallessa ja käytössä pysynyt! Meiltä se oli lähtenyt jossain vaiheessa kiertoon, olisiko silloin kun kaveriksi piti tasolle mahduttaa digiboxit sun muut.

   Poista
 4. Meillä oli myös ihan samanlainen kun olin pieni!

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy vastaavanlainen taso. Jalkaosat kaipais hiukan maalia, sen jälkeen taidan raahata sen olohuoneeseen paraatipaikalle.

  VastaaPoista
 6. Mummolassa oli tämä taso ja sitten kun sieltä asukkien kuoltua tavaraa kulkeutui pois otin se itselleni. Mutta viimeisimmässä muutossa kymmenisen vuotta sitten jätin sen roskakatokseen "saa ottaa" lapulla varustettuna.

  VastaaPoista