perjantai 3. lokakuuta 2014

Verkossa

No nyt tuli kuulkaa melekosen makia takki, vaikka ihan ite sanonkin. Ja sanon niin vaikkei tämä nyt ihan justiinsa minun tyyliä olekaan, mutta käyttäjänsä tyyliin kyllä ihan nappiin!
Ekaluokkalaiselle, just näihin keleihin sopiva takki. Päällä kosteutta ja tuulta pitävä pul-kangas, sisällä ihanan pehmeä, paksu ja lämmin fleece.
Spidermanin tyyliin, se kun vielä mieluinen juttu tuolle kossille on. Pipokin tottakai samaan malliin, fleeceä, verkko tikkailtu ja hämis heijastintarraa.
Myös takista löytyy takaa heijastin-hämis, edessä sininen moinen tarrapaikkaa. Olipas vaikea tuota sinistä käsitellä, niin älyttömän ohutta ja notkeaa oli, eikä se kyllä ihan priimasti paikoilleen asettunutkaan.
Taskua tarvitaan aina, tässä se löytyy vuorin puolelta.
Kaapista kaivettussa kaavassa luki "muokattu Ahma", muistelisin sen olevan Ottobren kaava.
Ja kääk miten eri sävyt joka kuvassa, voi harmaus ja hämäryys!!
Minimieskin sai verkkonsa, ruokalappuja ei ole koskaan liikaa! (Hihkaiskaa jos ruokalapun kaavalle on tarvetta, voin omani skannata tänne tulostettavaksi.)

Molemmat kankaat löytyvät Kangaskapinan valikoimista, jonka kanssa yhteistyössä tämä postaus on tehty.

Mutta mikä se sellainen Kangaskapina on?
Kangaskapina on uusi tulokas verkon kangaskauppojen joukkoon, vallankumouksellisen edullinen sellainen.

Miksi?
 "Ajatus halvempiin kankaisiin lähti omasta harrastuksesta, kun itseäni on harmittanut maksaa kankaasta niin paljon, että halvemmalla olisi saanut valmista. Mies sitten pitkän linjan yrittäjänä nappasi ideasta kiinni. " kertoo Kangaskapinan Maria.

Miten?
Mahdollisimman lyhyet hankitakanavat auttavat pitämään hinnat alempana, ja monet kankaat yritys tuokin itse maahan. Laadusta ei kuitenkaan tingitä.

Tervetullut lisä Kangaskapina ehdottomasti on kauppojen joukkoon, valikoima sai ainakin minun luovuuden lentämään, sitä lisää seuraavalla kerralla...


18 kommenttia:

 1. Vähänkö on pähee! Varsinkin pojan 5-v. mielestä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikien makuun kyllä tämä pitäisi tosiaan olla :) Jopa meidän 9v totesi tämän olevan hieno vaikkei spidermanista ole koskaan perustanutkaan.

   Poista
 2. Aivan huippu takki ja pipo! Varmasti pojan mieleen ja aiheuttaa kavereissa suunnatonta kateutta :). Pitääkin tutustua tuohon kangaskapinaan paremmin, heillä taisi olla nettikauppa myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nettikauppa tosiaan löytyy, linkki tuossa hitusen piilossa viimeisen kuvan jälkeen :) Liveliike löytyy Loimaalta. Suosittelen tutustumaan, valikoimaa taidetaan täydentää koko ajan ja toiveita otetaan vastaan :)

   Poista
 3. Ihan mieletön, kyllä nyt ekaluokkalaisen kelpaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se mahtava fiilis kun se tosiaan kelpaa pojalle!

   Poista
 4. Ei olisi tullut itselle mieleen, että pul toimii takkinakin! Kiitos vinkistä, myös kangaskaupan suhteen. Kävin tutustumassa valikoimaan, vaikutti kivalle kaupalle. Aivan mahtava takki, varmasti niin mieleinen pojalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sadetakkinakin pul toimisi mainiosti kun vain teippaisi saumat. Tuolla oli aika houkutteleva tuo farkku kuosinen pul myös... ;)

   Poista
 5. No tämä olisi meillä kyllä niiiiiin kovasti tykätty etten kyllä uskalla pojille edes näyttää. Todella hieno, pipo myös. Täytynee kurkata kangaskauppaan, vaikka en takkia osaa kyllä vielä tehdä, vuorilla ainakaan, vaikka pojat kyllä ehkä kelpuuttaisivat sekundammankin tekeleen, jos on "Spärmän" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä kuosia pitäisi kyllä saada trikoonakin, voin kuvitella kuinka moni nuori mies sillä saataisiin onnelliseksi :)

   Poista
 6. Mulle pul oli tuttu takkeihinkin mutta tuo kuosi on kyllä huikea! Kiva nähdä tällainen ison pojan takki. Pojille tuntuu olevan vähemmän ompeluksia kautta linjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin isommille pojille näkyy tosi vähän. Toki syynä taitaa olla että äidin ompelut ei enää kelpaa tietyssä iässä.

   Poista
 7. Veikeät ompelukset ! Kyllä kaavat aina kelpaisi ,kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selevä pyy, pistetään skannaten ja piirtäen :)

   Poista
 8. Hieno takki. Hyvin keksitty tuohon verkkoon yhdistää hämähäkki. Olisi aika tylsä takki/ kangas muuten. Kyllä se pienikin juju muuttaa ilmettä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tämä ehdottomasti jotain juttua vaati, taskujakaan kun en etupuolelle halunnut.

   Poista