lauantai 1. marraskuuta 2014

CarStar

Mallikelpoisen ompeluhaasteessa on tällä kertaa poikien viikko.

Nyt ylistetään isiä ja poikia, pappoja, vaareja, setiä ja kaikkia jotka kokevat itsensä urospuoliseksi. On poikien viikko!

Meillä kun sattuneesta syystä on poikien viikko joka viikko, oli tähän haasteeseen pakko lähteä mukaan. Kohteena esikoinen, tuo meidän esimurkkuikäinen autoinsinööri, joka kohta hurauttaa pituudessa äitinsä ohi. Olen ommellut pitkin syksyä kesän kasvattaman vaatekaappiin täytettä, ja vielä oli hupparin mentävä aukko.


Aiemmin kaappiin oli ommeltu jo automiehen suosikkipaita auto-digiprintistä. Pieni siivu oli kankaasta vielä jäänyt, sen kun yhdisti R-Collectionin collegeen niin saatiin vaatetukseen uusi suosikki.

Kaava oma sovellus, minulla näyttää olevan tällä hetkellä varsinainen vinoshow noiden vetskareitten kanssa kun kaikki siihen suuntaan pyörähtää.

Tähdet tehty alikeompeluna. Kyllä kuulkaa jännitti alkaa saksimaan ehjää kangasta, tuosta noin vaan! Jännitys muuttui sitten hauskuudeksi, taisi olla ensimmäinen kerta tätä tekniikkaa muttei takuulla viimeinen.

Hupun reuna kantattu autotrikoolla, samalla myös huppusauman piilotus.


Vetoketjua sopivassa pituudessa ei ollut jemmassa kuin valkoinen, ja sellaisenaan se ei istunut kokonaisuuteen. Vinonauhalla fiksaamalla siitä tuli just passeli. Ompelin ensin kapeamman vinonauhan (keltaisen) sellaisenaan, taittamatta vetoketjukaitaleen päälle, ja sen laitaan vielä leveämmän (mustan) taittamalla. Se on niinku autobaana :)
Varsin tyytyväinen olen kokonaisuuteen, innolla odotan miten tähdet saavat vielä lisää ilmettä kun reunat sopivasti pesussa rispaantuvat. Myös vetoketju-vinonauha ideaa tulee varmasti vielä hyödynnettyä. Kaikkein tyytyväisin olen kuitenkin poikasen iloon tästä paidasta, sai tuomion siisti!

19 kommenttia:

 1. Hyvä idea tehdä tähdet noin päin! Ja vetskari on kanssa hienosti tyylitelty. Täytynee kokeilla joskus laittaa vinoon, tuo kivasti jujua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tosiaan miten erilaiset nuo tähdet onkaan noin päin kuin että olisi applikoinut ne perinteisesti :)

   Poista
 2. Hieno huppari! Vauhdikkaan näköinen.

  VastaaPoista
 3. Tosi makee! Ihanat väriyhdistelmät ja nuo tähdet on ihan huiput! Vetskari kaitaleilla näyttää tosi hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli hauska tehdä kerrankin niin etten etukäteen yhtään mallannut ja miettinyt värejä, mentiin vaan fiiliksellä, onneksi lopputulos toimii :)

   Poista
 4. On kyllä hieno ja monta kivaa yksityiskohtaa.

  VastaaPoista
 5. Huippuideoita ja tosi tyylikäs toteutus, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, ei ihan sitä tyypillistä minun tyyliä mutta mukava hyppiä aina välillä muotista pois :)

   Poista
 7. Hieno huppari, kivat värit ja tuo vetskarioivallus on kiva. Onko vetoketjun toinen reuna ommeltu kappaleen päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on päällä, samalla tavalla kuin tuossa edellisessä postauksessa olevassa takissa :)

   Poista
 8. Tosi upea huppari <3 Tuolla tyylillä voisin kyllä itsekin kokeilla tehdä muutaman hupparin tytöille.

  VastaaPoista