lauantai 15. marraskuuta 2014

Tykkään niin että halkeen

Mustaa ja keltaista, sammarit. Siinä se välähdys oli, puolinukuksissa aamuyöstä, kuunnellessa taas jotakin Vaihetta elävän peikkopojan levotonta unta. 1v kuvauksen vaatteet siis, ehtivät jo melkein pään vaivaa aiheuttaa kun tuntui ettei mikään nappaa.
Mutta nyt nappasi, tykkään niin että halkeen!
Kaikki tarpeet oman kaapin uumenista. Musta vakosametti, ihanaa vanhaa laatua, keltainen sydänkangas alunperin huikea röyhelöessu.

Kaavaksi valikoitui ahkeran lehtien selauksen jälkeen Back to 70's, löytyy Ottobren numerosta 1/12. Ja voin sanoa että uusi lempparikaava löytynyt! Tämä niukkalinjainen haalari istui meidän ei-niin-niukkalinjaiselle bebelle yllättävän hyvin, liikkumisväljyyttä jäi kuitenkin niin että nelivedollakin pääsee liikkeelle.
Kaavaa en muokannut muuten kuin jättämällä edestä vetoketjun pois, ja lisäämällä lahkeisiin "alavarat". Olkainten osalta ohjeessa oli virhe, tai minulla ymmärryksessä perustavan laatuista vikaa, sillä olkaimiin kehoitettiin laittamaan 10cm pituiset kuminauhat, ja kaavamerkkien mukaan kuminauhan kiinnityskohtien väli oli juuri tuon 10cm, eli eihän siihen tullut mitään joustoa. Laitoin sitten noin 8cm pituiset pätkät, näyttäis aika passelilta.
Alle vielä paita Metsolan trikoosta.
Olipa pitkästä aikaan oikein kunnon iiiiih-ompelus (=hoetaan monta kertaa ompelun aikana iiiiih, kuinka söpö tästä tulee ;) ), sellainen minkä valmistumista ei millään olisi malttanut odottaa.
Samaa fiilistä kuin näissä sammareissa.
Ainoa ongelma nyt on vain se että inspiroiduin sammareiden kaavasta aika huolella, ja siihen 1v etappiin on vielä joku viikko aikaa...

9 kommenttia:

 1. A-P-U-A-! MIkä ihanuus <3 Lapsi sekä haalarit :) Tuo haalarin malli on kyllä niiiiiiin ihana <3 Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. No miekin halkeen! Aivan mahtissetti, niiin syötävän söpö ♥

  VastaaPoista
 3. Just eilettäin selasin kysestä lehteä ja mietin oisko noista haalareista mihinkään! Tosi söpskät on! :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana setti! Ja tuo edellisen postauksen huppari on hieno! Mahtaa olla tyytyväinen mies, kun on kerrankin sopivaa.

  VastaaPoista
 5. Voi mikä ihana setti ja niin suloinen käyttäjä <3

  VastaaPoista
 6. Tasapuolinen kiitos kaikille ihanista kommenteista ♥♥

  VastaaPoista
 7. ♥♥ Harottavat varpaat! ♥♥

  VastaaPoista