torstai 11. joulukuuta 2014

Suttupaperi

Kun puhun puhelimessa, etenkin jotain virallista ja tärkeää asiaa, on käden ulottuvilla oltava kynä ja paperia. Jotain peruja varmaan sieltä aikakaudelta lankapuhelin, kun puhelinpöydällä oli sen soittokapistuksen lisäksi nippu erinäisiä lippulappusia ja kyniä. Kun piti tarvittaessa muistiin kirjoittaa, ei tarkistettu jälkikäteen netistä tai laitettu tekstiviestinä.
Tärkeitä aikoja, sovittuja juttuja raapustelen vieläkin ylös, mutta enimmäkseen ne lippulappuset on sellaista suttupaperia, apinana kirjoitettuna ja toistettuna samaa asiaa mitä puhelimessa olen puhunut (mm. oma sotu ja puhelinnumero monta kertaa...!), erinäisiä hahmoja, outoja tyyppejä, kukkia, palloja.
Ja viivoja. Viivapiirroksia ja värityksiä, niitä minun jäljiltä löytyy ja paljon. Jos käytössä on ruudullista paperia niin aina vain parempi! Ja siitä tulikin mieleen...

Mustekynää, lyijykynää, puuväriä...


Ja välillä voi vain piirrellä viivojen päälle, vahvistaa, on sitten vaikka ristinollaruudukko valmiina seuraavaa puhelua varten.

Mitä teidän suttupapereista löytyy?

***
Hyshys-ompelut, täysin valvottava yks vee, osittainen työnteko ja niin pois päin, hiljaiseksi vetää, blogin siis. Facebookin puolelle jo tämän kuvan tökkäsinkin, mutta lisätään tännekin fiilisteltäväksi, vaikkei kummempaa joulumieltä niin kyllä nämä punaiset retrot kummasti ilahduttaa esillä ollessaan :)


2 kommenttia:

  1. Tuo harmaa lyijykynä mekossa on erityisesti mieleeni. Kyllä minullakin tulee virallisten puhelujen aikana piirreltyä paperille milloin mitäkin. Punaiset retrot on ihania <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ehkä eniten kallistuisin tuohon lyijykynään jos pitäisi valita :)

      Poista