lauantai 7. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria

Kierrätysguru Hanna haastoi minun ilahduttamaan bloggaajakaveria, ja ilahdutti itse minua lennättämällä kauniin perhosen, sekä kankaan ja ohjeen toiseen moiseen luokseni.
"Säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)" Haaste on lähtöisin Tipulasta.

Minä olen yleensä ihan onneton tarttumaan kiertäviin haasteisiin, mutta tämä oli ihan pakko napata, niin hyvä mieli tuli jo ylipäätänsä haasteen ideasta. Ei niitä pieniä, yllättäviä iloja elämässä kenelläkään varmasti ruuhkaksi asti ole!
Muuta hankalaahan tässä ei ollut kuin mietintä siitä kenet haastaa mukaan ja ketä saan ilahduttaa, loppujen lopuksi päädyin haastamaan
- Kewan, koska Kewa on Kiwa, taitava ja minua tyyliltään miellyttävä ompelija :)
- Hannariinan, koska siellä on mahan täydeltä ilahduttamisen aihetta :)
- Hannalle heitän vielä haasteen takaisin, koska Hanna on ihan varmasti maailman paras kommentoija, jonka jokainen kommentti on ajatuksella kirjoitettu ja ilahduttaa aina!

4 kommenttia:

 1. Hihii, pakkohan tähän on mukaan lähteä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia suuresti ihanista sanoistasi <3! Mielelläni otan haasteen vastaan, ilahduttaa suuresti miten ihaniin ihmisiin näin blogien kautta onkaan saanut tutustua!

  VastaaPoista
 3. Oi oi miten otettu olen! Ihan punastun kehuista, kiitokset Sinulle! Minulta jää valitettavasti koulunkiireiden takia tämä haaste väliin, haluaisin kuitenkin panosta siihen kunnolla...Mutta kaunista kevättä Sinulle ja koko Sun popolle, mahtavia juttuja aina värkkäilet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin, kaunista kevättä teillekin ♥

   Poista