perjantai 1. toukokuuta 2015

Flying teddy

Sain taas ilon ja kunnian ommella vauvalahjan, tulokkaana tällä kertaa hurmaava poika. Ensimmäisenä mielessä keikkui vain turkoosi väri, ja nettikauppojen selailun jälkeen lopullinen inspiraatio löytyi Majapuulta, Mega-apila ja turkoosi joustocollege.
Apilasta body Kisuliinin kaavalla.
Joustocollegesta taas jumpsuit, kaavana kokonaan uudelleen piirretty Ob:n jumppis. Hupun vuoriin myös apiloita, yhden apilan nalle nappasi ja lähti lennolle.
Onnea vielä koko perheelle ja pienen miehen elämään ♥

12 kommenttia:

 1. Suloinen setti, vauvalahjoja on niin ihana tehdä!

  VastaaPoista
 2. Iiihana! Osaisinpa itsekin tuota kaavaa kaventaa sopivasti :) miten olet lähtenyt muokkaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, mihinhän minun vastaus on tästä kadonnut :/ Mutta, käytännössä piirtänyt kokonaan uusiksi :D Leveyttä kauttaaltaan niin että suurin piirtein seiskanelosessa leveys vastasi kaavan viiskutosta. Lahkeita pidensin, samoin selkämittaa. Minulla heitti tuossa alkuperäisessä monet sivumitat keskenään (en tiedä piirsinkö tosiaan useampaan kertaan huolimattomasti...) joten nekin on uusiksi mittailtu ja soviteltu.

   Poista
 3. Aivan ihana vauvalahja! Kaunis väri tuo turkoosi. Ja tuo mega-apila - niin herkullinen. Kaunis setti kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvänmielen vauvalahja! Ihana nalle apiloineen, kyllä tällainen vaate sujahtaa pienen ylle varmasti usein. Minullakin olisi vauvalahjan teko edessä, en ole vain saanut vielä ajatuksesta kiinni (en oikein tunne perheen äidin makua, joten vaikeaa on keksiä sopivaa lahjaa. Pelkästään perheen miehen makuun en turvaudu, että lahjalle tulisi sitten käyttöä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vedän nämä yleensä intuitiolla, jostakin se fiilis tulee että mihin pitää tarttua ja toteuttaa :)

   Poista
 5. Kiitos taas kaikki kauniista sanoista! :)

  VastaaPoista