perjantai 29. toukokuuta 2015

Hupskeikkaa

Satu Kontisen Hupskeikkaa on kerrassaan mainio kirja värikkäine kuvituksineen.
Ja se varsinainen oivallus; kuvia voi katsella kummin päin vain, ihan mahtava!
Inspiroiduin kuvista ihan kunnolla, mahtava ajatus lasten vaatteisiinkin! Jonkun tovin piti ideapankissa hautoa (ja kirja useampaan kertaan lainata...) ennen kuin toteutukseen asti päästiin. Mutta siinäpä lopultakin, kuopuksen bodeissa.
Bodien kaava Ob Baby Whale, kuviot silityskalvoilla. Ei mennyt ihan putkeen, onnistuin ensimmäistä kertaa sulattamaan kalvon! (Note to myself, tarkista aina, siis ihan aina, mikä lämpötila raudassa on...) Mustavalkoisen kissaeläimen toinen korva hieman erikoista mallia siis, mutta enpä anna häiritä kun kokonaisuus on melkoisen hauska :)
Kettu ja kissako lie kun edestä katsoo...
...ja pirpanan itse kurkatessa päällä olevia bodeja ne ovatkin valaita!Että kesävaate. Pitäiskö sellaisiakin alkaa miettimään? Takki lienee sellainen sopiva kesävaatetus mistä tämän vuoden tehtailua jatkaa.

9 kommenttia:

 1. Ihanat! Ja miten hauska idea.

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaaan hauska idea. Ja kiva toteutus! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo olikin meillä lainassa joskus, mutta ipana ei niistä innostunut (kas kun autot puuttuivat...). Kiva idea tehdä kuvat bodyihin :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli tuo kirja joskus lainassa, mutta vähän turhan myöhään, kun ei enää oikein kiinnostanut. Bodyyn kyllä vallan mainiot kuvat :)

  VastaaPoista
 5. Taas niin kekseliäitä kuvituksia vaatteisiin! Ihanat bodyt ja nuo kuvat niissä <3!

  VastaaPoista
 6. Kääääääk! Meillä tuo kirja kuuluu lemppareihin! Löyty eurolla kirppikseltä! Voi kunpa mä osaisin tehdä samanlaisen :) En oo ikinä kokeillu noita silityskalvoja. Oon vasta 3 kk ommellu enkä osaa aplikoidakkaan vielä :D mutta tosi hienot vaatteet oot tehny :)

  VastaaPoista