sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Relax, take it easy

Sainpas lopultakin napattua nämä pöksyt samaan kuvaan, puhtaana jopa! Nämä kun oli niitä jotka lensi suoraan käyttöön valmistuttuaan.
Ja valmistuivat vielä erikseenkin, pikkuhiljaa, aina kun koneissa sattui sopivan väriset langat olemaan. Housujen ompelu kun on vähän pakkopullaa, harmi kyllä, kun nämä lopputulokset kuitenkin aika mieluisat on.

Ei ne resorien värit ihan just samaan sävyyn osu, mutta tarpeeksi että pystyi yhdistämään. Minä kun olen hankala tapaus housujen suhteen, niissä ei saa olla montaa väriä pääosassa, eikä ne voi olla kuviolliset.
Taskuihin kuitenkin pystyi vähän kuviollisiakin kuoseja upottamaan, sillain vähän ettei vaikeuta yläosan valintaa.
Nyörit peittarilla vedeltyä nauhaa, aukot niitä varten taas Unikuun ohjeella.
Nuorimmaiselle siis nämä, ja kaavana tuttu Ottobren Relaxed Fit. Tässä kaavassahan ei muuta vikaa ole kuin se, että aina kun tätä työstän niin päässä soi tämä:

Ihan aina, taukoamatta. Korvamato teillekin, olkaa hyvä!

14 kommenttia:

 1. Ihana värisuora! Mulla sama vika housujen suhteen, että kuviolliset tuppaa jäämään kaappiin. Tai voisihan niitä käyttää, jos olisi yksivärisiä paitoja, mutta ne on niin harvassa tai ainakaan, että sävyt sitten enää sattuisivat yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo ainoa "viallinen" :D Jotenkin se ei vain omaan silmään istu tasapainossa, kuviolliset housut. Mutta jottein liian helppoa olisi niin haalarihousut taas toimii oikein hyvin myös kuviollisena!

   Poista
 2. Ou, "kiitos" tästä korvamadosta :D

  VastaaPoista
 3. Ou-nou, mikä korvamato. Tämä kaava olisi ihana, mutta istuu todella huonosti meidän pojalle. Ihania housuja ja kivoja yksityiskohtia, kyllä kelpaa!

  VastaaPoista
 4. Ihania, värikkäitä pöksyjä! :)

  VastaaPoista
 5. Korvamatoa en aio tartuttaa itseeni :D. Noi taskujen kuosilliset kankaat tekee näistä housuista niin persoonallisia, ei mitään tylsää peruskauraa. Ei ihmekään, että nämä on jo ehtineet käyttöön, mukavan pirteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota nyt, se on oikein hyvä ja mukava mato :D

   Poista
 6. Tämä on kyllä hyvä kaava. Antaapa kivan lisän nuo pienet kuviotilkun palaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempparikaavaksi jämähtänyt, tai lähinnä ei jaksa muihin perehtyä ku nämä toimii :)

   Poista