maanantai 24. elokuuta 2015

Isot pojat

Jotain ommeltua taas perheen kahdelle isoimmalle miesväen edustajalle.
Kangaskapinasta bongasin digiprintin viittä vaille kymppiveen makuun, kaupunkifani kun on.
New Yorkin tutut aiheet löysivät kaverin muokatusta Ottobren Green Star-kaavasta (jos en ihan väärin muista!). Tämä onkin mukava kaava millä saa lyhyemmästäkin printtipätkästä (joo, tilasin liian vähän...) riittävän kokoisen paidan helmaresorin ansiosta. Resori on tässä kylläkin trikoota, samoin kuin muut mustat osat. Huppu on yksinkertainen kantatulla reunalla.
Heti kankaan nähtyään poika tuumi haluavansa siitä kynäkotelon.
Ja sehän onnistui. Silitin joustamattomat tukikankaat molempiin kappaleisiin tähän kahden sauman penaaliin. Huippukiva ohje ja ennen kaikkea nopea! Ohjeen löydät täältä.
Jospa tämä pysyisi hieman paremmin tallessa kuin ne lukuisat muut kaupasta ostetut ;)
Kaikkein isoimmalle vielä t-paita. Koska vaimonsa on kuulema Teräsnainen.

*****************
Ja nyt ollaan mukana nykyajassa, tai ainakin kovasti yritetään; villakiana löytyy myös Instagramista. Käyttäjätunnukseksi onnistuin jopa samaan villakianan, erotuksena Thaimaan kaimaan blogijutuissa hästäginä #villakianablogi.

13 kommenttia:

 1. Hieno tuo pojan huppari ja New York-kangas, kelpais varmaan meidän 11 veelle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva, onnistunut asettelukin kuvioilla :)

   Poista
 2. Onpas kivat kaikki ompelukset! Kelpaisi varmaan meidänkin pojille ikähaarukalla 3-33 :)

  VastaaPoista
 3. Oon ihan heikkona näihin kaikkiin digiprintteihin! Tuotakin kangasta kuolailin tuolla Kangaskapinan sivuilla...Meidän nuorisolle (18 v. ja 17 v.) taitaa olla turha tarjoilla mitään äidin tekemää. Ovat vauvana ja leikki-ikäisenä kulkeneet täysin itseommelluissa vaatteissa, joten ostavat mieluummin valmista kaupasta. Tällähetkellä.
  Todella hyvännäköinen huppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mielenkiinnolla odotan tuleeko jossain vaiheessa totaalikieltäytyminen äidin tekemiin. Keskimmäisen kanssa sitä on aina kausittain ollutkin, nyt on pitkän aikaa ollut seesteistä kun poika tietää että voi tilata minulta ihan mitä haluaa :)

   Poista
 4. Tuo kuosi olisi melko varmasti myös meidän kymppivuotiaiden mieleen.. Vaikka oon aika usein noita verkkosivuja selaillut, ei digiprintit ole oikeen iskeneet.. Mutta mustilla tehosteilla oikein kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kyllä tykännyt näistä digeistä, varsinkin isoraporttiset on mahtavia :)

   Poista
 5. Mulla on vielä kokeilematta tuo kahden sauman penaali. Eskarilainen toivoi itselleen toista penaalia. Jospa olisi nyt sen vuoro.... Kiitos inspiksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä mahtavan nopea ja yksinkertainen tehdä :)

   Poista
 6. *en nähnyt en nähnyt en nähnyt* tuota New York kuosia nimittäin. Rakastan sitä kaupunkia ja tämä olisi varmasti meidänkin pojan makuun. Kankaiden ostolakko...niin mikä? Makea huppari, niin katu-uskottava. T-paita on hieno kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakossakin voi ostaa jos tositarve tulee, eikö niin?! ;)

   Poista
 7. Nämä on ehkä oikeesti ekat digit, mistä tykkään tosi kovin! Ihan sikamakeet :D

  VastaaPoista