sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Scary Skull

The Vaatenirsoilija iski jälleen. Jonkun kerran olen täälläkin avautunut tuosta meidän keskimmäisestä vaatenirsoiluineen. Aika seesteistä on ollut viime ajat, mutta nyt hyppäsi esille sellainen informaatio että tavallisia paitoja ei voi pitää. Ei ollenkaan, vain ja ainoastaan vetoketjulliset kelpaa. Tämä huppari onkin ollut varmasti käytetyin vaate koskaan, suoraan pesusta päälle jos maltetaan edes sinne pesuun laittaa (joskus olen jopa joutunut tuon piilottamaan kun mokoma kävi onkimassa sen likapyykkikoristakin :P ).
Jotain siis piti tehdä ettei peruspaidat turhaan kaapissa pölyynny. Etukäteen tiedustelin että olisikohan vetoketjullisella huppuliivillä mahdollisuuksia herran vaatevalikoimassa, ja myöntävän vastauksen jälkeen kävin suunnitteluhommiin.

Muuhun tarkoitukseen alunperin tilattu (Kangaskapinasta), siihen sopimattomaksi todettu kaksipuoleinen joustocollege olikin sitten ihan just tätä varten.
Hyödynsin liivissä kankaan molempia puolia, taskuissa, kanttauksissa ja alikeommellussa kuvassa nurjan jännää, verkkomaista pintaa. Tehosteena tikkauksissa neonvihreä lanka.

Kanttauksiin leikkasin leveää soiroa jonka vetäisin ihan vain kaksinkerroin peittarilla kiinni jättäen raakareunat. Myös taskuissa on raakareunat. Rouhealle pojalle rouheaa lookkia!
Tämä kuvahan se varsinainen porkkana oli, Googlen kuvahaulla muutama vaihtoehto mistä poika sitten mieluisan valitsi. Ihan hirviä! :D
Sarjassamme lapsen, ei äidin makuun, mutta jos arvosana tuolta herralta on "ihan siisti" vienolla virnistyksellä varustettuna niin voi todeta onnistuneensa! :)

13 kommenttia:

 1. Wau. Tuo pääkallo on kyllä hirveä, juuri sellainen mistä meilläkin tykättäisiin! ;)

  VastaaPoista
 2. Tää on niin hieno! Ja oikein katu-uskottava :D !

  VastaaPoista
 3. Hieno huppariliivi ja ihanan kamala kuva! Valitettavan tuttua on tuo nirsoilu ja meilläkin oli välillä vaihe, että kaikki muu paitsi vetoketjuhuppari jäi kaappiin. Eipä se juuri innosta ompelemaan...

  VastaaPoista
 4. Kattelin tätä joustocollegea minäkin, mutta jäi koostumus arveluttamaan. Kerro ihmeessä, jos muistat, miten selviää pesuissa. Hirviä kallo on, mutta hienosti toteutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasitko tuon nurjan puolen kestoa? Pinta tässä on ihan normicollegea, eikä tällä kokemuksella nurjakaan ole mennyt miksikään :) Vähän arveluttaa kuinka herkästi tuo nurja tarttuu joka paikkaan ja repeytyy, mutta ei ainakaan toistaiseksi mitään.

   Poista
 5. No vau! Eipä ihme että kelpas tämmönen, niin hieno! :)

  VastaaPoista
 6. Katu-uskottavuus kohdillaan! Upea liivi!

  VastaaPoista
 7. Just jotain tällästä munki pojat haluis. Mut niille ei kelpaa mun tekemä, eli oo onnellinen että kelpaa ees sun tekemä. Tää on kyl huikee.

  VastaaPoista
 8. Mää pelkään, että milloin meillä nirsoilu alkaa. Meillä kaikki kolme ovat olleet nirsoilematta kaikki nämä vuodet. Se tietenkin helpottaa, että valitsee kankaat yhdessä lasten kanssa. Ja meillä pojilla varsinkin on ollut tärkeää, että pääntie on väljä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos taas ihanat kommenteista! Tykätty tämä edelleen on ;)

  VastaaPoista