sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Super

Pätkis-haalarista se ajatus sitten lähti.

Super Salmiakki, tuo salmiakkien parhaimmisto, just hyvää vaatemateriaalia!
Kisuliinin kaavan pohjalta, huppu lisätty ihan muuten vain, jotenkin se tuo bodyynkin enemmän päällyvaate-ilmettä. Kuvio ja teksti applikoitu, voin sanoa että pienimpiä applikoidessa kävi mielessä että kyllä se applikointi-paininjalka vois olla ihan jees...
Hihoissa ja takakappaleella raidoitus myös.
Etukappaleen kuvio jäi harmittavan alas, mutta tällä kertaa voin sanoa että ei toisella kertaa paremmin, toista kertaa ei nimittäin tule! Ihan älytön työ noin niinku bodyksi, mutta kyllä mää sanoisin että työnsä väärti, ehottomasti herkuin body mitä oon ikinä tehny!
Peikkopoika peesaa :)

26 kommenttia:

 1. Voi kun hauska ja herkkukin näin salmiakin ystävän kulmasta. :) Kiva blogi sinulla. Olet taitava. Täytyypä lisätä omalle lukulistalle.

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä ihan uskomaton, ihana body :)! Eipä olisi edes mieleen tullut itsellä :) Sitkeä sissi oot noiden aplikointien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Heti alkoi tehdä mieli salmiakkia :) . Tämä on aivan älyttömän upea body, yksi hienoimmista applikaatiotöistä, mitä olen nähnyt!!

  VastaaPoista
 4. Voi luoja kuinka upea ! 😍

  VastaaPoista
 5. Niin hieno! Mä haluan kans mun tyypeille tällaiset! :) Sulla on upea taito, osaisinpas itsekin!

  VastaaPoista
 6. Ääh miten hieno! Meillä löytyy ko. namin mukaan virallisen nimensä saanut koira, mutta tommosta en oo silti tajunnut alkaa näpertämään, villasukkia olen jossain nähnyt tästä teemasta :) Mielettömän hienosti oot saanut aplikoitua. Onneksi oli hyvä kontrasti kankaiden välillä. Itse kiroan aina, kun huonossa valossa yritän aplikoida jotain turkoosia siniselle paria tms. ettei meinaa rajaa erottaa.

  VastaaPoista
 7. No huh huh! Nostan hattua sillä itse en jaksaisi värkätä! Kuvio ehkä vielä menisi mutta kirjaimet....Upea lopputulos!

  VastaaPoista
 8. Voi, herkku! Aivan NAM! Mistä sää näitä ideoita ammennat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, tämä lähti pätkiksestä ja karkkihyllystä :D

   Poista
 9. Tuli tosi hieno! Heti alkoi itsellä ajatus laukata, että minkä herkun itse tekis :)

  VastaaPoista
 10. Superherkullinen body! Toivottavasti se mahtuu pitkään. Miten olet saanut noin tarkasti nuo kirjaimet tehtyä? Pätkishaalari oli myös upea, tuleeko kenties kettukarkki-vaate jossakin vaiheessa? Selaista itse väsäilen, tytön toiveena on ollut jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, hitaasti taitaa olla vastaus kirjaimiin :D
   Kettukarkki vaatteissa olis kans kiva, joitakin nähnyt aiheesta tehtynä ja on herkkuja! Jääkarhukarkkia mietin kans, ja fazerin tavallinen salmiakki ja ja. Karkkihyllyllä on hyvä inspiroitua!

   Poista
 11. Komppaan edellisiä: aivan upea! :)

  VastaaPoista
 12. Onpas ihana! Salmiakin suurena ystävänä tämmöisen toivoisin itsellenikin (paitana, ei bodyna...)!

  VastaaPoista
 13. Oi, aivan mieletön työ ollut etenkin noissa kirjaimissa. Upea body!

  VastaaPoista
 14. Niin upea! Ison työn teit, mutta kannatti :)

  VastaaPoista
 15. No huhhuh! Ihan mielettömän makea ja vielä mielettömämpi työn määrä! Uskon hyvin ettei huvita toista samanmoista alkaa ihan heti tekemään :D

  VastaaPoista
 16. Kiiiitos kaikki, niin paljon kauniita sanoja! <3

  VastaaPoista
 17. Minulle tämmönen paita <3! Hieno on, todellakin. Saat niin supertarkkaa työtä tehtyä ja aina yhtä mielenkiintoisia ja uusia lopputuloksia.

  VastaaPoista
 18. Sika makee! Kyllä kelpais meilleki :) myös toi pätkishaalari oli hieno. Voisin apinoida vähän, kun neulotun tekemisessä menisi ikuisuus..

  VastaaPoista