sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Sisu

Kyllähän karkkisarja nyt Sisunkin ehdottomasti vaatii!

R-collectionin pehmeästä collegesta jumppis punaisilla tehosteilla (ja punaiset on oikeasti ihan rehellistä punaista, voi taas kuvaamisen vaikeus!). Ei nyt siis ihan originaaleilla väreillä, mutta yritäppä löytää samaa sävyä kuin rasian kulta on. Sisu Hornan väreihinhän tämä kyllä käänteisenä menee.
Kaavan pohjana Ottobren jumppis.
Mikähän se seuraava vaatteeseen päätyvä kompiainen olisi? Inspiraatiota voisi käydä hakemassa vaikka Merijalin pienoisnäyttelystä.

10 kommenttia:

 1. Herkullinen taas! Mites jos jouluksi tekisit jokaiselle perheenjäsenelle Fazerin Parhaimmista? Siinä pussissa on monen väristä ja monen tyylistä. Ihan sillä varjolla vois ostaa itselle sellaisen pussin. Hyviä vaihtoehtoja on ainakin kissakarkki, jääkarhukarkki ja tosca. Ja on siellä sitten nykyään se Suomi-karkkikin. Sen voisit tehdä vaikka miehellesi, etenkin jos on kiinnostunut urheilun seuraamisesta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, mää ite asiassa super-salmiakin jälkeen ostinkin tuon pussin tämän asian varjolla, ja jääkarhusta jo vähän vaatetta luonnostelinkin :D

   Poista
 2. Nämä sinun karkkivaatteesi ovat kyllä niin nameja! Tuttu juttu uudessa ympäristössä, hieno idea.

  VastaaPoista
 3. Voi, meidän Sisu näki tämän ja haluaa samanlaisen :)

  VastaaPoista
 4. Karkkitehtaat saa sulle kohta laittaa provisioita, kun alkaa heti tulemaan mielitekoja täällä ;). Jumppis on taas niin huippu! Jouluksi sun täytyy ehdottomasti kehitellä jotain siitä super perinteisestä Pandan Juhlapöydän konvehteista :D.

  VastaaPoista