perjantai 29. tammikuuta 2016

Turvavaatteita

No kunhan Cameota tulin hehkuttamaan, on se mainio! Ei siis mitään ompelun urotöitä, mutta kun Cameo ♥
Peikkopoika aloitti päiväkodin, ja alku on hieman tahmainen ollut, niin kuin olettaa saattaa lapsrievulla kuka ei ikinä missään hoidossa ole ollut.
Päiviä ja ikävää helpottamaan hurautin pienelle miehelle turvahupparin. Hirmuisen pehmeä joustocollege napattu joskus Majapuulta, siihen yhdistin kaapista löytyneitä harmaan jc:n jämiä.
No miksi se on just turvahuppari?
No kun taskusta löytyy äidin ja isän kuvat!
Taskussa on siis kiinni ommeltu nauha, nauhan päässä nepparilla oleva kangaslärpäke johon silityskuvat leikelty Cameolla.
Vielä pitää varmaan tehdä pari vaihtokuvaakin, veljistänsä ja miksei jostakin mieluisasta hahmostakin. Saa päivän aikana turvaa jos ikävä iskee :)
Joskus ompeluryhmässä oli keskustelua millainen on kantissa täydellinen peittarin jälki, kyllä minä aika täydellisenä tätä pitäisin :)
Kanttaan siis Janomen omalla kääntäjällä, nelinkerroin (42mm/12mm) kääntävä mutta kolminkertaiseksi viriteltynä. Nelinkertainen on minun makuun liian paksu, ja ommel oikein kohdistettuna myös kolminkertaisen raakareuna pysyy siistinä.

Ja kun turvavaatteista puhutaan niin heitetäänpä nämäkin samaan syssyyn, koska Cameo.
Mahdotonta värien kirjoa :P Ylimmät pipot isojen poikien, kuvat heijastinkalvosta poikien itsensä valikoimat. Alempana sitten oma kotsa, jossa pienin rakas äidin tietä turvaamassa. Valokuvat nyt ei ihan täydellisesti toimi näin vaaleassa kalvossa, mustana toistuisi paremmin. Mutta siinäpä kulkee, äitinsä mukana ♥
Ja turvaahan äitikin tarvitsee kun keikkatyöpaikan avaimet on palautettu ja oikean työpaikan avaimet haettu, maanantaista alkaen titteli on työssäkäyvän kotiäidin sijaan ihan vain työssäkäyvä äiti. Haikeutta ilmassa!

10 kommenttia:

 1. Ihana huppari, värit, kuvat, kaikki! T: Kutomakone

  VastaaPoista
 2. Mahtis idea nuo kuvat taskussa! Ja kyllähän noi Cameon leikkaamat kuvat on ihan huippuhienoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea, äidin ja isän kuva mukana! :) Ja tuo oma piposi, niin suloinen! <3

  VastaaPoista
 4. No nyt tuli vastaan niin huippu idea ja toteutus, että en edes tiedä, mitä sanoisin! Turvahuppari, wau. Ja turvapipo kanssa. Sun pitäisi näitä alkaa tehtailla myyntiin saakkaan, luulen, että monet pienten äidit näitä mielellään ostaisivat. Tsemppiä sinulle <3!

  VastaaPoista
 5. Voi hellyttävyys - nuo äidin ja isän kuvat taskussa. On varmasti turvallinen olo. <3 Samoin tuo Pieni sinun pipossasi. Liikuttavan ihania!

  VastaaPoista
 6. Kertakaikkkisen ihana idea minustakin tuossa hupparissa. Melkoista Cameo-villitystä nyt ilmassa, paljon näkynyt näitä juttuja :). Varmasti mahtava apuväline!

  VastaaPoista
 7. En ole kyllä ikinä kuullu mistään huipummasta ideasta, ku turva huppari. Ihan mieletön idea. Toimiiko? Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
 8. Mielettömän hieno idea ja toteutus! Nauhaa vois ommella vaikka muihinkin vaatteisiin, niin ei haittaa vaikka turvahuppari olisi päiväkotipäivänä pesussa:) Peittarin kantti näyttää tosiaankin täydelliselle! Peittarissani on kolmin ja nelinkerroin kääntävät ohjaimet ja tuo nelinkerroin kanttaava on jäänyt kyllä kokonaan käyttämättä. Sillä tulee mielestäni turhan paksut käänteet.

  VastaaPoista
 9. Ihana idea tuo turvahuppari! Meillä pidettiin jossain välissä äidin hiuslenksua käsivarressa, nykyään rasvataan aamulla kädet äidin käsirasvalla :)

  VastaaPoista