tiistai 22. maaliskuuta 2016

Baby Elephant

Toiseen ompeluun inspiraatiokuvia etsiessä tuli vastaan kerta kaikkiaan suloisia norsukuvia. Jos nyt oikein metsästin niin kyseessä on Oh hello dearin kuvat.
Kuvat houkutti heti kangasmaalien pariin.


Tulostin kuvan peilikuvana, piirsin ääriviivat jäljentävällä kynällä ja silitin valkoiselle trikoolle. Ääriviivat mustalla kangastussilla, muuten kuvan maalasin lantratuilla kangasmaaleilla. Ajatuksena oli taas vesivärimäinen lopputulos, mutta yllättävän haastavaa se kangasväreillä on!


Valmiin kuvan leikkasin ja kaksipuoleisella liimaharsolla siirsin meleeratulle harmaalle trikoolle, kun se siihen nyt vaihtoehdoista tuntui parhaiten istuvan. Reunat tikkasin suoralla tikillä.


Toinen hiha raidallisesta trikoosta, ihan vain koska yksiväristä ei riittänyt. Kaavana taitaapi olla Ottobren Autumn Stripes, summassa isommaksi suurennettu kun ei millään jaksanut uutta kaavaa piirtää.


Raitatrikoo on joskus Hanhelista ostettu. Tummensin raitoja kangastussilla, harmi ettei ihan oikeaa sävyä tusseista löytynyt että olisi lähemmäs ilmapallon väriä osunut.
Kun paidan sain kasaan niin ensimmäinen fiilis oli ihan yöpaita. Plääh. Meinasin jo kaveriksi surauttaa pyjamahousut, mutta eiköhän tämä päiväkäyttöön kuitenkin pääse.


Vaikka näiden ostofarkkujen kaveriksi.

Kuvat maalasin lähinnä sieltä sun täältä haalittujen kangasvärien kestävyyden testaukseen. Että minkä verran haalistuu, minkä verran näiden kanssa kannattaa edes vaivaa nähdä.

Prinssinorsun maalasin myös. Tämä olisi ihan omiaan jonkun ihan pienen ihmisen vauvalahjaksi.

9 kommenttia:

 1. Onpa kauniita norsukuvia. Tuo raitahihahan on tuohon ihan nappi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania norsuja! Tosi kivan näköinen paita :)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä norsuja, todella hellyttäviä :)! Paita näyttää minusta ihan päiväkäyttöön tarkoiteltu, raidat kivasti raikastaa.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita, sopii oikein hienosti päiväkäyttöön:) Kangasmaaleja tekisi mieli kokeilla. Siihen saattaa kyllä tovi vierähtää, ennen kuin pääsen toteuttamaan..:)

  VastaaPoista