lauantai 1. lokakuuta 2016

I'm cool and I know it

Juniorille on jo pitkään mieli tehnyt hurauttaa bomber-takki. Ei sillä että tarvetta olisi, mutta kun minä haluan!
Sopiva kaava löytyi Ottobren numerosta 4/12. Tuo on varmaan minun käytetyin Ob:n numero, tosi paljon kivoja malleja, sellasenaankin ja etenkin kaavapohjiksi omiin muokkauksiin. Tämä takki tuli ihan sellaisenaan, tai no taskut jätin pois.


Kaapissa oli juuri sopiva pala tähän R-Collectionin pehmeää, harjattua collegea. Oli ihan viimeinen pala, onneksi pop-up on taas pian!Tikkauksia tein hopeisella langalla, ja muutamat niitit asennetta tuomaan. Muuten oikein mainio lopputulos, mutta kaulus jäi himpun verran liian lyhyeksi. Omaan silmäänhän se ottaa. Ja tämän kanssa muistui myös mieleen miksi en helmaresoreista tykkää, aina ne kipuaa ylös päin!


Ihan sovituskuviakin yritettiin ottaa, mutta kun uhma. Ihan toivotonta hommaa, lyhyeen jäi yritys tässä ympäristössä kun sydän kylmänä poikasen perään ryntäilin. Ei sitte!

Taustalla häämöttää hetken vielä Vaasan höyrymylly, tai se mitä on enää jäljellä purku-urakan edetessä.


9 kommenttia:

 1. No on cooli pikkumies asussaan! <3 Niin siisti ompelujälki, että ihan kateudella katselen. Mulla ei ikinä onnistuisi vetkoketju noin siististi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, piti syynätä kuvat uudestaan että osuiko muka oikeasti siististi, ei tuo minunkaan vahvoja puolia ole :D Kiitos!

   Poista
 2. Aivan huikea takki! Ja aika usein tulee ommeltua, vaikka ei olisikaan tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä oon yrittänyt pitäytyä viime ajat tarveompeluissa, välillä on mukava retkahtaa mielihalujen mukaan :)

   Poista
 3. Ihan mahtava setti ja PikkuTyyppi! :) Hieno otos tuo veden äärellä otettu kuva.

  VastaaPoista
 4. Tosi magee takki, niitit ja kaikkee:) Tarveompelut..hmm.mitä ne on:D Harvoin niitä tulee itse harrastettua, inspis iskee aina kaikkeen muuhun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllä inspiraatio-ompelut valmistuu kaikkein helpoiten :D

   Poista
 5. On kyllä katu-uskottava takki :) Ja voi kuinka se Toppilan ranta kokeekin melkoista muodonmuutosta. Hyvässä ja pahassa. Ei oo enää sama paikka kuin joitain vuosia sitten kun tuolla aamulenkeillä kävin...

  VastaaPoista