keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Keräilyerä

Se on tuo Instagram ihan blogin turmio, niin helppo ja näppärä sinne on värkkäilyt tuoreeltaan kuvata ja lisätä. Mutta tässäpä kerta pläjäyksenä osa viime aikojen hommailuista.


Ihana neitokainen vietti neljättä syntymäpäivää, ja lahjan aihetta ei pitkään tarvinnut miettiä ;)


Ottobren Circus Horse-kaavalla mekkoska Frozen-aiheella. Kuviot on tehty Cameolla silityskalvoista.


Hihojen suut rypytin suoraan kanttaamalla, peittarin diffi isoimmalla.
Kokomerkintä samalla teemalla toki, ja myös takakappaleella leijailee hiutaleita.


Minä ♥ vauvojen vaatteet.


Kiitoksena ja lahjaksi pienet kietaisubodyt. En tunne tulevia vanhempia enkä pienokaisen sukupuolta tiedä joten tein kaksi eri tyylistä ja mahdollisimman neutraaleilla väreillä. Että jos vaikka ainakin toinen uppoaisi :)
Minttu-harmaan kuviot ja tekstit Cameolla.


Alemmassa pehmoisia ribbitrikoita, puhelimet applikoitu. Molemmissa kaavana Ottobren Warmly wrapped.


Tilkkulaatikoiden tilanne on jo pitkän aikaa ollut hyvin ahdas, jotain tartti tehdä. Pelastuksena tuli ompeluryhmästä bongattu ohje helppoon tilkkutäkkiin. Läjäpäin tilkkuja, alusta ja pyöröleikkuri yhdistettynä moneen iltaan ja lopputuloksena vino pino 10x10cm neliöitä ja tilkkulaatikossa tilaa.


Ihan valmiiksi asti on ehtinyt jopa tämä yksi. Hurautellaan muita sitä mukaa kun inspiraatio iskee.


Sitten oman juniorin vaatetukseen. Poikanen on oppinut pyytämään vaatteita mitä haluaa, ja yksi päivä matkalla päiväkodista kotiin takapenkiltä kuului "äiti minä haluan Spiderman-paidan!" Saamansa piti.


Minä ♥ Cameo myös. Olisi jäänyt ilman masiinaa tekemättä! Punaista trikoota muokatulla Ottobren Rascal-kaavalla, Spiderman silityskalvoa siis. On pidetty jo ainakin sata kertaa!

Viimeisin toive oli Pokémoneihin myös hurahtaneelta Pikachu-paita.


Painettu raitatrikoo Kangaskapinalta, kaavana tässäkin muokattu Rascal, huppu myös lisätty.


Pikachun takana myös silityskalvot ja ystäväni Cameo. Tämä oli ensimmäinen monivärinen kuva jonka laitteella olen tehnyt. Ihan vaan siks kun en ole aiemmin ehtinyt/jaksanut/uskaltanut aiheeseen perehtyä ;) Taustan mustaa osiota muokkasin ennen leikkuuta isommaksi, mutta kuten huomata saattaa, olisi pitänyt suurentaa vielä enemmän. Mutta ollaan nyt kuitenkin tyytyväisiä, käyttäjä ainakin on ihan liekeissä.

Juniori tykkää myös kaikesta pelottavasta. Kummitukset, hämähäkit, kummitustalot pyörii jutuissa joka päivä. Ja jokainen joka tämän tyypin juttusille on viime aikoina päässyt, ei ole voinut välttyä kuulemasta pelottavasta kädestä :D


Osuipa siis ihan nappiin tämä Eurokankaasta bongattu digiprintti. Tyyppi kaappasi koko rullan kainaloonsa ja tuumi ostavansa sen :D Ei siinä paljon auttanut enää formuloita tai muita printtejä esitellä.


60cm pätkästä sai sekä t-paidan että pitkähihaisen kun hihoihin käytin yksiväristä trikoota.


Siellä se on se pelottava käsikin ;)

Joulujutut alkaa pikkuhiljaa pyöriä mielessä. Tänä vuonna näyttääkin että niiden suhteen ompeluksissa mennään hyvin matalalla profiililla. Voi näitä ruuhkavuosia!

5 kommenttia:

 1. Upea keräilyerä! Spiderman olisi varmasti kova juttu täälläkin :D

  VastaaPoista
 2. Todellakin upea keräilyerä! Tuo cameo on varmasti ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. Niin hienoja ompeluksia taas! Jä mä niin pystyn näkemään pikku murun kangasrulla kainalossa. :D

  VastaaPoista
 4. Ihania! <3 Ja taas cameo-kuume nousi täällä vaikka oon jo monesti päättäny etten sitä tarvitse :D Minäkään en ole ommellut joululahjaksi yhtään mitään :D

  VastaaPoista
 5. Oi, miten herkkuja juttuja! Minä oon yrittänyt sinnikkäästi taistella sen cameon kutsua vastaan, mutta en tiedä kauanko kestän ;D. Olisi aika monessa jutussa tosi näppärä. Joo, insta on kyllä aika paha blogin kannalta. Saman olen huomannut omassa blogissani. Pelottava käsi on kieltämättä tosi pelottava, minä en taida saada ensi yönnä unta, kun se kummittelee mun mielessä ;).

  VastaaPoista